Milenci z Titaniku po 25 letech: Leonardo DiCaprio randí s mladšími, Kate Winslet má děti se třemi muži

Milenci z Titaniku po 25 letech: Leonardo DiCaprio randí s mladšími, Kate Winslet má děti se třemi muži
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Titanic (1997) je nejen příběhem nejznámější námořní katastrofy, ale také lásky dvou mladých lidí - Jacka (Leonardo DiCaprio) a Rose (Kate Winslet).Přestože měl Titanic premiéru v roce 1997, do kin se vrátil i letos. Jak vypadají Leonardo DiCaprio a Kate Winslet čtvrtstoletí od premiéry Titaniku?Kate Winslet je 47 let a snaží se prosadit myšlenku, že život ženy nekončí čtyřicítkou.+ 6 fotek+ 7 fotek

Slavný romantický velkofilm Titanic udělal před čtvrtstoletím hvězdy z Leonarda DiCapria a Kate Winslet. Jen těžko lze uvěřit, že jim oběma už táhne na padesátku. Jak vlastně přistupují ke stárnutí?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 11. 02. 2023 09:00

Titanic klesl ke dnu 15. dubna 1912 a od té doby stal patrně nejslavnější lodí historie. S filmovou verzí jeho příběhu, která měla premiéru v roce 1997, je to stejné. Snímek režiséra Jamese Camerona utržil přes 2,2 miliardy dolarů a Titanic je momentálně třetím nejúspěšnějším filmem historie. Nyní se znovu vrací, v Čechách ho 9. února uvedla do kin společnost Falcon.

Mládnutí Leonarda DiCapria

Loni v listopadu mu bylo 48 let a patří mezi poslední velké hollywoodské hvězdy, na které lidi opravdu chodí do kin. Možná je to i tím, že si role vybírá a klidně si dá delší přestávku, než najde ten správný projekt. Ale pak už to stojí za to. Zmínit si můžeme třeba jeho poslední tři filmy - REVENANT Zmrtvýchvstání (2015), Tenkrát v Hollywoodu (2019) a K zemi hleď! (2021).

A co dělá DiCaprio, když zrovna netočí? Randí s dívkami, a to o dost mladšími. Dokonce se ukázalo, že ho moc nezajímají ženy starší 25 let. S herečkou a modelkou Camilou Morrone chodil prý čtyři roky. A jejich vztah skončil loni v srpnu, krátce poté, co oslavila 25. narozeniny...

Je za tím snaha udržet se mladším díky mladší partnerce? Současná doba je posedlá mládím, o čem by mohli vyprávět nejen účetní klinik plastické chirurgie, ale také hvězdy, které už nejsou z nejmladších. Nedávno třeba Madonnu (64) nakrkla kritika jejího vzhledu. A vadilo jí také, že se lidé víc soustředili na to, jak vypadá, než na to, co říká a dělá. Leonardo, který příští rok oslaví padesátku, zatím na svůj věk nevypadá. Možná mu opravdu ubírají vrásky mladé přítelkyně. Nedávno dostál své pověsti, protože nejnověji prý chodí s izraelskou modelkou Eden Polani, které je jen 19 let. Zdá se, že Eden má ještě několik let k dobru.

Stárnutí Kate Winslet

Je jen o rok mladší než její láska z Titaniku. Kate Winslet, která momentálně natáčí pro HBO ve Vídni drama Palác, má za sebou dvě manželství. Oba její ex (Jim Threapleton a Sam Mendes) jsou režiséři, ale jinak se nezdá, že by na své partnery uplatňovala kritéria jako má Leonardo. Jen se, stejně jako její herecký kolega, snaží o soukromí moc nemluvit. „Nikdo vlastně neví, co se v mém životě stalo. Nikdo vlastně neví, proč moje první manželství nevydrželo. Nikdo neví, proč nevydrželo moje druhé. Jsem na to mlčení hrdá," komentovala dva rozvody herečka, která má tři děti se třemi různými muži. S Threapletonem má dceru Miu, s Mendesem syna Joa. Herečka je už deset let šťastně vdaná za podnikatele Edwarda Abela Smithe, tomu zase porodila syna jménem Bear.

Pokud jde o stárnutí, na to má Kate jednoznačnou odpověď. Chce, aby se přestala prosazovat myšlenka, že vrchol života ženy přichází kolem čtyřicítky. „Jak stárneme, stáváme se více ženskými, silnějšími a sexy. Rosteme a máme možnost mluvit a říkat svůj názor a nebát se toho, co si o nás lidé myslí. Je nám úplně jedno, jak vypadáme. Myslím, že je to úžasné," řekla Kate Winslet nedávno pro BBC.

Zdroje informací:

Popsugar.co.uk: Kate Winslet's Romantic History Through the Years

Npr.org: Leo DiCaprio's dating history is part of our obsession with staying young forever

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články