Miminka roku 2022: Rodily Nesvačilová s Perkausovou, Kotek se dočkal svého Šmankotka

Miminka roku 2022: Rodily Nesvačilová s Perkausovou, Kotek se dočkal svého Šmankotka
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Moderátorka Eva Perkausová se v letošním roce stala maminkou vůbec poprvé.Na svět přivedla syna Killiana.Tatínkem je podnikatel Ivan Hecko.Eva Perkausová by si prý do budoucna přála ještě jedno miminko.+ 10 fotek+ 11 fotek

Vody českého showbyznysu letos rozčeřilo několik známých osobností, které rozšířily rodiny o toužebně očekávaného potomka. Maminkami se staly moderátorka Eva Perkausová (28) a herečka Petra Nesvačilová (37), otcovství si nově užívá herec Vojtěch Kotek (34), kterému manželka Radana porodila chlapečka s velice podivným jménem.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 12. 2022 07:30

Celebrity si letos dávají zvlášť záležet na volbě jména pro miminko, a tak zatímco zpěvák Václav Noid Bárta ctí tradice a novorozenou dcerku pojmenoval ryze česky Anička, objevili se na scéně také Killian, Arianne, Jasmína Rikka nebo Šman, jehož otcem je již zmíněný Vojta Kotek. Jak to asi bude vypadat, až se jméno Šman Kotek objeví na domovním zvonku?

Eva Perkausová

Moderátorka Eva Perkausová se poprvé stala maminkou na konci listopadu. Chlapečkovi nakonec s manželem Ivanem Heckem vybrali jméno Killian, které znamená "malý bojovník". Eva v rozhovoru pro Lifee.cz přiznala, že si ze začátku těhotenství přála holčičku. Přála jsem si víc holčičku, ale přešla jsem do módu Proč ne chlapeček? Výhledově může být druhé děťátko a byl by to hezký páreček. Teď si říkám, hlavně ať je zdravé. Ať všechno dopadne tak, jak má,“ vysvětlovala moderátorka v létě.

V oficiálních materiálech CNN Prima News potom přiznala, že chlapečka jí s manželem zřejmě seslal sám osud. „Jsem šťastná a spokojená. Dokonce jsem tak nějak od začátku těhotenství tušila, že to asi bude chlapeček.

Na obrazovku televize Prima se moderátorka plánuje vrátit hned, jak jí to zdravotní stav dovolí. Čím dřív, tím líp. Nevím, jestli to bude v řádu týdnů, měsíců nebo půl roku,“ míní Eva. „Nejsem ten typ, co by dokázal být delší dobu doma bez práce."

Olga Lounová

Zpěvačka Olga Lounová před pár týdny přivedla na svět holčičku Arianne. „Měla jsem dvě úžasné porodní asistentky, což bych ze srdce přála každé ženě. Alespoň jednu, která ji pozná předem a na porod připraví… je to úplně jiný zážitek než s cizími lidmi,“ uvedla Olga pro web Super.cz.

Ještě s těhotenským bříškem přitom zpěvačka zvládla nafotit velice odvážné snímky pro pánský magazín Playboy. Jak říká v rozhovoru pro Lifee.cz, těhotenství z ní udělalo mnohem sebevědomější ženu. Těhotenství je velmi přirozený stav, ten nejpřirozenější. V kondici navíc žena musí být, a to hlavně kvůli porodu, který je na fyzičku velmi náročný,“ míní Olga, která celý život sportuje. „Neprovozuji žádné skákání v posilovně, ale celý život cvičím jógu, s vlastní vahou, nebo chodím na procházky."

Václav Noid Bárta

Václav Noid Bárta má z předchozího manželství s modelkou Gábinou Dvořákovou dceru Terezku a ze současného svazku s tanečnicí Eliškou Bártovou dceru Elišku. Potřetí se stal otcem letos v dubnu, přičemž dceři vybrali s chotí jméno Anička.

Zkoušet ještě chlapečka ale podle Elišky manželé nehodlají. „Já myslím, že už máme konec. Chlapečka zkoušet nebudeme, protože by to určitě zase byla holčička. Myslím, že tři holky opravdu stačí," smála se v rozhovoru pro Lifee.cz.

Vojtěch Kotek

Herec Vojtěch Kotek se v letošním roce stihl oženit i zplodit prvního potomka. Jméno pro syna s manželkou Radanou vybrali vskutku originální - Šman. Protože mám židovské předky, tak by se měl jmenovat Šman. A my jsme mu tak nějak z legrace začali říkat. A teď se snažíme vymyslet nějaké jiné jméno, ale moc se nám to nedaří a furt mu říkáme Šmane, Šmanísi, Šmanimíre. A obávám se, že mu to zůstane, no. Tak nám asi úplně nepoděkuje,“ vysvětloval herec v rozhovoru pro pořad ShowTime.

Petra Nesvačilová

Mámou se stala také herečka Petra Nesvačilová, která povila dcerku Jasmínu Rikku. Jejím otcem je hereččin přítel Tomáš Vápeník. O porodu měla Petra jasnou představu už v Show Jana Krause, kam byla v pokročilém stupni těhotenství pozvaná.

„Říkala jsem si, že bude fajn, když mi budou všichni fandit a budou říkat, že jsem skvělá. Já si tak nějak naivně představuju, že to bude takový večírek. Jsem společenská, mám ráda oslavy, rodinné srazy, oslavu narozenin,“ zasnila se herečka.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články