Mladá láska na premiéře ve Varech: Adam Mišík a krásná dcera Ivy Kubelkové vrkali ve sladěných outfitech

Natálie Jirásková a Adam Mišík na premiéře ve Varech: Zamilované pohledy svědčí o velké lásce
Zdroj: Herminapress
Na MFFKV 2022 proběhla premiéra snímku BANGER.Hlavními hvězdami filmu jsou Adam Mišík a Marsell Bendig, oba vedle sebe měli krásný doprovod.Adam Mišík zapózoval se svou novou láskou Natálií Jiráskovou, dcerou Ivy Kubelkové. Marsell Bendig dorazil s Miss ČR 2018 Ivetou Maurerovou.+ 12 fotek+ 13 fotek

Zpěvák Adam Mišík (25) má slabost pro krásné ženy, proto nikoho nepřekvapilo, že se jeho novou partnerkou stala modelka, a navíc dcera Ivy Kubelkové (45). S Natálií Jiráskovou (17) chodí už pár týdnů, ale poprvé se společně jako pár ukázali na premiéře filmu BANGER. v Karlových Varech.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 06. 07. 2022 12:00

O lásce Adama Mišíka a Natálie Jiráskové se sice od půlky června veřejně mluvilo, ale vzhledem k tomu, že jsou spolu krátce, nebylo moc příležitostí se ukázat na veřejnosti. Ta se naskytla až na premiéře filmu BANGER., kde si zpěvák zahrál kokainového dealera.

Křehká Natálie a drsný rocker Adam

Natálie a Adam se bok po boku prošli po červeném koberci a zářili jako slavné hollywoodské páry na Oscarech. Starší dcera Ivy Kubelkové oblékla bílé šaty na jedno rameno s vysokým rozparkem a zpěvák se blýsknul v černém saku ozdobeném kamínky, které oblékl na nahé tělo.

Za zmínku určitě stojí i Natáliin make-up. Modelka zvolila velmi jemné líčení. Jeho výrazným prvkem byla linka, která vytvořila tvar kočičích očí. Linku měl i zpěvák, jemuž černá dodala ten správný rockerský vzhled.

Na premiéře se samozřejmě ukázaly i další hvězdy snímku - Marsell Bendig, Anna Fialová, Sergei Barracuda či Jan Révai. Kdo další se přišel podívat na film BANGER., zjistíte v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články