Móda z premiéry filmu Služka: Pánský styl Ani Geislerové, dcera Vášáryové v zelené a Vica Kerekes v nevinné bílé

Móda z premiéry filmu Služka: Pánský styl Ani Geislerové, dcera Vášáryové v zelené a Vica Kerekes v nevinné bílé
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Slovenská herečka maďarské národnosti Vica Kerekes oblékla na premiéru Služky bílé šaty, kožené boty s uzavřenou špičkou a barevně sladila i psaníčko.Na dopolední tiskové konferenci byla Vica Kerekes pro změnu komplet v tmavých tónech.Představitelka hlavní role Dana Droppová v šatech krémové barvy.Na dopolední tiskovou konferenci, která proběhla v ležérnějším stylu, se Dana zahalila do khaki kabátu.+ 10 fotek+ 11 fotek

Do kin vstupuje nový historický film Služka, který odhaluje zákulisí vysoce postavené rodiny za 1. světové války. Autorkou předlohy je spisovatelka Hana Lasicová, dcera Magdy Vášáryové a Milana Lasici. Do Prahy zavítala také slovenská herečka Vica Kerekes, která zářila ve sněhobílém outfitu. Herečka Aňa Geislerová oproti tomu vsadila na čistě pánský styl ozvláštněný drahými šperky.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 03. 2023 09:22

Film Služka je inspirovaný osudem vychovatelky Magdy a Emílie Vášáryových a vypráví příběh mladičké Anky, která ze Slovenska odjíždí pracovat do panského domu v Praze. Autorka scénáře a předlohy, dcera Magdy Vášáryové a Milana Lasici, Hana Lasicová si pochopitelně pražskou premiéru nenechala ujít. Oblékla na ni smaragdově zelené šaty s asymetrickým střihem na jedno rameno a předvedla svoji štíhlou postavu.

V hlavní roli se představila křehká porcelánová blondýnka, mladá herečka Dana Droppová, kterou jsme mohli vidět v pohádce Hodinářův učeň nebo v televizním filmu Anatomie zrady. Na slavnostní premiéru do pražské Lucerny oblékla dlouhé krémové šaty, jež doplnila stříbrnými visacími náušnicemi a pudrovým psaníčkem.

Aňa Geislerová fandí pánským oblekům

Nejvíce pozornosti na sebe strhla herečka Aňa Geislerová, která pro tentokrát nechala doma honosné flitrové róby a prezentaci filmu pojala v ryze pánském stylu. Jako by chtěla naznačit, že se Služka ubírá trnitou cestou žen a dívek v krutém mužském světě.

Už na dopolední tiskovou konferenci přišla herečka v šedivém pánském obleku, který doplnila bílou košilí a černou kravatou utaženou na půl žerdi. Večer vynesla pro změnu černý oblek, který ozvláštnila třpytivým stříbrným psaníčkem a masivními stříbrnými sandály na platformě. Jak už bývá hereččiným dobrým zvykem, pánskou klasiku rozzářila zlatými šperky a náušnicemi s modrými kameny.

Vica Kerekes jako bílý anděl

Kolegyně Ani Geislerové, slovenská herečka Vica Kerekes, se oproti tomu kompletně zahalila do bílé. Oblékla šaty v této barvě s průhlednými rukávy a límečkem, které doplnila bílými koženými botami s uzavřenou špičkou a bílým koženým psaníčkem. Své kučeravé zrzavé vlasy stáhla na jednu stranu, výraznějšího líčení se vyvarovala.

Na dopolední tiskovou konferenci přišla oblečená o poznání neformálněji - vystačila si s džínami, černým sakem a výraznými koženými doplňky v podobě hnědých bot, pásku a pouzdra na mobil, které na řetízku suplovalo úlohu kabelky.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články