Moderátorka Eva Perkausová si potrpí na šperky: Za narození syna jsem dostala náušnice, jejich cenu mi manžel neřekl

Moderátorka Eva Perkausová se na letošním Česko-Slovenském plese objevila ve špercích za téměř tři miliony korun.Osobním bodyguardem se stal její manžel Ivan Hecko.Takhle to páru slušelo během minulého ročníku plesu.Eva Perkausová přivedla před dvěma měsíci na svět prvního syna.+ 8 fotek+ 9 fotek

Moderátorka Eva Perkausová (28) přivedla před dvěma měsíci na svět prvorozeného syna Kiliana. Jak prozradila v rozhovoru pro Lifee.cz, od manžela dostala při té příležitosti náušnice. Eva si na krásné šperky potrpí, proto také na Česko-Slovenský ples vynesla diamanty v hodnotě téměř tří milionů korun.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 02. 2023 12:00

Už legendární Marilyn Monroe říkala, že diamanty jsou nejlepším přítelem ženy. Své o tom ví také Eva Perkausová, kterou manžel v tomto směru rád rozmazluje. „Za narození syna jsem dostala náušničky, ale já se na cenu nikdy neptám a manžel mi ji také neříká. Nevím, který šperk byl nejdražší. I kdyby to byl šperk za pár korun, tak mi stejně udělá radost. Je to pozornost a moc to potěší," zamýšlí se Eva.

Jak ses připravovala na letošní Česko-slovenský ples v Obecním domě?

Bylo to v rychlosti, protože když máte doma dvouměsíční miminko, všechno musí odsejpat. Vše jsem měla předpřipravené - šaty, šperky, kabelku, boty. Jenom jsem si zajela na Primu, aby mi udělali profi make-up. Protože přeci jen, když si to děláme my, ženy, samy, není to tak hezké, jako když to udělá profík. Takže všeho všudy to byla hodinka a půl.

Chodíš ráda do vyšší společnosti a na výjimečné události?

Já si to užívám, protože jsem společenský člověk, extrovert, takže mám ráda tu atmosféru a ráda si popovídám. Já si to užívám vždycky, ať už jdu na jakoukoliv akci.

Tancujete s manželem?

Tancujeme, pár parketů už jsme roztančili.

Chodila jsi do tanečních?

Nechodila, ale asi 15 let jsem závodně tančila, byť byl to úplně jiný styl tance, než se hodí na ples - byl to disco dance. Ten se sem nesluší, ale nějaké základní krok znám. Dovolím si tancovat, ale zde bych asi celý parket neovládla.

Máš rytmus v těle, že?

To si myslím, že ano.

Máš nějakého idola ze Slovenska, kterého máš ráda?

Svoji maminku, ona je Slovenka. Mám se Slovenskem blízký vztah, protože mám nejen slovenské geny, ale také spoustu slovenských přátel. Slovensko mám ráda, a dokonce si troufám říct, že tam jsou lepší chlapi než v Česku! Nechci se samozřejmě nikoho dotknout.

Znáš přibližnou hodnotu šperků, které jsi vynesla na Česko-Slovenský ples?

Tuším, že mi říkali kolem tří milionů korun. Jsou zapůjčené, protože já bych si to samozřejmě nemohla dovolit. Jsem také ráda, že zde mám manžela, protože ten vlastně funguje jako bodyguard. O šperky ani o sebe se nemusím bát.

Jaký nejdražší šperk jsi od manžela kdy dostala?

Za narození syna jsem dostala náušničky, ale já se na cenu nikdy neptám a manžel mi ji také neříká. Nevím, který šperk byl nejdražší. I kdyby to byl šperk za pár korun, tak mi stejně udělá radost. Je to pozornost a moc to potěší.

Který šperk je nejdražší tvému srdci?

Je to zásnubní prstýnek a potom ten snubní.

Související články

Další články