Moderátorka Zorka Hejdová stěhuje rodinu do exotiky kvůli práci: Bez ročního syna ani pejska bych nejela

Moderátorka Zorka Hejdová v rozhovoru pro Lifee.cz prozradila, že natáčení reality show ovlivní celou její rodinu.Na exotický ostrov se spolu s ní v září přesunou i manžel, syn a pejsek.Manžel, moderátor Míra Hejda, Zorku rád podpořil.Zorka Hejdová se musela první rok po narození syna vypořádat s jeho intolerancí laktózy. Díky bezmléčné dietě, kterou při kojení dodržovala, šla moderátorčina těhotenská kila rychle dolů.+ 2 fotky+ 3 fotky

Zorka Hejdová (32) se nově představí jako moderátorka reality show Love Island. Rozhodnutí, zda práci přijme, pro ni nakonec bylo docela jednoduché. Jak sdělila magazínu Lifee.cz, učinil ho manžel a na exotický ostrov se máma ročního synka Nikolase přesune s celou rodinou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 09. 2022 08:00

Zorka ještě nedávno řešila se synem intoleranci laktózy. Ta ale po prvním roce jeho života vymizela. „Aktuálně jsme na pomezí, kdy jí normálně a všechno, má jen speciální mléko, takže tohle už řešit nemusíme. Když jsme to řešili, nikam jsme necestovali. Když jsem ho kojila, musela jsem dodržovat velmi striktní dietu," vysvětluje Zorka pro magazín Lifee.cz.

Dietu bez mléka si ale pochvaluje. Bylo to fajn, protože váha šla dolů, ale bylo to i dost náročné. Člověk si občas ani neuvědomuje, v čem všem to mléko je. Věděli jste, že je dokonce i v gumových medvídcích?" poukazuje sympatická moderátorka. Reality show Love Island startuje na televizi Nova v pondělí 19. září.

Jaké jsi měla léto?

Léto bylo báječné a jsem ráda, že ještě nekončí.

To je pravda, ty se na dva měsíce přesouváš na exotický ostrov v rámci natáčení reality show Love Island. Jede s tebou celá rodina. Jak probíhají přípravy?

Jediné úskalí je právě to balení věcí, protože na dva měsíce jsme zatím nikam necestovali, maximálně na pár týdnů do Ameriky - a to jsme ještě neměli syna. Balím teď syna, psa a manžel to snad zvládne sám. Těším se, až budu sedět v letadle a všechno ze mě spadne.

Jak těžké bylo rozhodování, zda do toho vůbec jít? Pořád jsi máma ročního syna a tvůj manžel má také svoji práci.

Rozhodování nebylo vůbec složité, hodila jsem to na manžela. Vysvětlila jsem mu, jaká je situace, a on mě od první chvíle podpořil. Říkal, že to zvládneme a také on si dokáže práci nastavit tak, aby se mohl občas vrátit na natáčení. Hodně věcí zvládá z home officu. Je to trochu omezující, ale protože mě podpořil, tak to rozhodování nebylo tak složité. Věděla jsem, že to chci zkusit.

Byla ve hře také varianta, že bys na dva měsíce odletěla sama a nechala syna Nikolase manželovi?

Ne. Bylo mi jasné, že pokud to vezmu, budeme muset letět všichni. Bez syna bych nikdy neodletěla, ani bez pejska, prostě by se mi stýskalo. Dva měsíce jsou dlouhá doba a pokud už letět, tak všichni. Teď, když se mi to podařilo tak hezky zařídit, se na to těším.

Váš syn má intoleranci laktózy. Jak to řešíte během dovolených?

Naštěstí už z toho vyrostl, kolem prvního roku života se z toho děti dostávají. Některým to trvá déle. Aktuálně jsme na pomezí, kdy jí normálně a všechno, má jen speciální mléko, takže tohle už řešit nemusíme. Když jsme to řešili, nikam jsme necestovali. Když jsem ho kojila, musela jsem dodržovat velmi striktní dietu. Bylo to fajn, protože váha šla dolů, ale bylo to dost náročné. Člověk si občas ani neuvědomuje, v čem všem to mléko je. Věděli jste, že je dokonce i v gumových medvídcích?

Love Island je reality show. Šla bys do toho jako soutěžící?

Šla, ale v úplně jiném životě. Kdybych byla mladší, nebyla veřejně známá, byla bezdětná a bez partnera, tak si to umím představit. Pro mladé lidi to musí být velké lákadlo. Prodloužit si léto, zažít něco nečekaného a je to také super zviditelnění, ať už dělají cokoliv. K tomu mohou najít partnera na celý život. V první sérii se to podařilo.

Kdyby dostal podobnou nabídku tvůj manžel, podpořila bys ho stejně?

Jsem vázaná rádiem a to je trochu komplikace. Pokud by mi to umožnili, šla bych do toho.

Po skončení reality show se vrhnete rovnýma nohama do práce?

Ano, v rádiu už si zjišťovali, kdy to vlastně končí, abych ideálně druhý den šla vysílat. Vlastně se na ten návrat do reality těším.

Jak ses po prvním těhotenství dostávala znovu do formy? Mléčnou dietou?

Po porodu šla kila rychle dolů hlavně tou dietou a také kojením. Myslím, že právě kojení funguje moc dobře. Půl roku po porodu jsem vážila méně než před otěhotněním. Je to zajímavé, tělo pořád pracuje a jsem s ním velmi spokojená.

Plánujete tedy další miminko? Vypadáte s Mírou jako spokojený pár.

Ano, jsme spokojený pár, proto to zatím není na pořadu dne. Asi bychom do budoucna chtěli, ale to se těžko plánuje. Není to otázka roku, ale budu ráda, když to v příštích letech ještě přijde.

Související články

Další články