Módní policie z Dětí Nagana: Zlaté flitry Issové, Pagáčová jako fialový bonbonek a elegán Hašek

Módní policie z Dětí Nagana: Zlaté flitry Issové, Pagáčová jako fialový bonbonek a elegán Hašek
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herce na premiéru stylově přivážela devadesátková auta. Klára Issová zazářila ve zlaté flitrované sukni.Premiéru si nenechali ujít ani někteří ze zlatých hochů z Nagana. Například brankář olympijských vítězů Dominik Hašek, který si ve filmu střihl jednu z malých rolí.Premiéru si užili také dětští herci.+ 22 fotek+ 23 fotek

Přesně 25 let od slavného hokejového vítězství na olympiádě v Naganu vstupuje do kin film Dana Pánka Děti Nagana. Herečka Klára Issová oblékla na slavnostní premiéru působivou flitrovanou sukni a bílou blůzku, její kolegyně Jana Bernášková zase vášnivě rudou róbu. Událost si nenechal ujít ani brankář olympijských vítězů Dominik Hašek.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 02. 2023 09:26

Film Děti Nagana vznikal v sedmi lokalitách po celé České republice, štáb během natáčení zlomil 17 hokejek a patronem filmu je hokejová legenda Dominik Hašek, který se objeví i v jedné z malých rolí. Ujít si pochopitelně nenechal ani slavnostní premiéru.

Hynek Čermák se zbavoval kníru

Největší ohlas už během natáčení vzbudil kostým a knír Hynka Čermáka. „Jakmile padla poslední klapka, první věc, kterou jsem udělal, byla, že jsme se oholil. Modlil jsem se potom, aby se nemusela dělat nějaká dotáčka,“ vzpomíná Čermák v oficiálních materiálech filmu. „Hraju bývalého hokejistu, který má pocit, že mu čas a sny protékají mezi prsty. Pak ale v té partě kamarádů s hokejkama na ulici uvidí sám sebe, když byl malý. Taky vidí, že jsou jako hokejisti trochu zoufalí, a rozhodne se, že jim pomůže.“

Klára Issová ve flitrech

Herečka Klára Issová hraje ve filmu maminku jedné z dětských postav. Na slavnostní premiéru zvolila dlouhou zlatou sukni z flitrů, ve které na červeném koberci zářila jako skutečná filmová hvězda. Výraznou sukni chytře doplnila sněhobílou blůzkou a coby doplněk zvolila malou růžovou kabelku Bulgari, která outfit zajímavě oživila. Chybět pochopitelně nesměly šperky za 800 tisíc korun, které Klára pro tentokrát zvolila ve zlatě, aby sofistikovaně doplnily sukni.

Jana Bernášková v rudé róbě

Trefou do černého byla také rudá společenská róba Jany Bernáškové, která pochází z dílny módní návrhářky Sandry Mark. Dlouhé vlasy nechala herečka natočit a vyčesat do natupírovaného vysokého culíku. S barvou róby pak sladila také barvu rtěnky a laku na nehtech.

Patricie Pagáčová se pomačkala

Chybět pochopitelně nesměla představitelka hlavní ženské postavy filmu Štěpánka Fingerhutová, kterou na červený koberec doprovodil Hynek Čermák. Štěpánka se zahalila do černé a outfit ozvláštnila béžovým psaníčkem. Herečka Anna Kulovaná pro změnu dorazila v saténové róbě zelené barvy.

Za přešlap večera by se dala označit herečka Patricie Pagáčová, byť ani ne tak vinnou outfitu jako takového. Přišla v trendy fialovém obleku, pod který si vzala černé krajkové prádlo. Oblek byl ale bohužel z extrémně mačkavého materiálu připomínajícího satén, a Patricie tak na červený koberec přišla nepěkně pomačkaná.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články