Modní policie z Roztančeného divadla: Helena Vondráčková zdůraznila štíhlý pas, Dana Morávková dokonalá stehna

Modní policie z Roztančeného divadla: Helena Vondráčková zdůraznila štíhlý pas, Dana Morávková dokonalá stehna
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Projekt Roztančené divadlo se těší velké popularitě od roku 2016.Letos se taneční soutěže účastnila herečka Dana Morávková.Vidět jsme mohli také herečku Annu Fialovou.Slavnostní finálový večer si nenechala ujít Helena Vondráčková, která zasedla v porotě...+ 20 fotek+ 21 fotek

Pátý ročník projektu Roztančené divadlo v neděli vyhrála představitelka Ivety Bartošové, herečka Anna Fialová. Porota, v níž nejlepší tanečníky z řad herců vybírali Helena Vondráčková, Daniela Písařovicová nebo Ondřej Brzobohatý, měla rozhodování opravdu těžké, protože vystudovaná choreografka Dana Morávková svými sexy křivkami a svůdnými pohyby bojovala o titul opravdu tvrdě.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 10. 2022 18:00

Tanec je pro Danu Morávkovou přirozenou součástí života. Je totiž vystudovanou choreografkou, což málokdo ví, a věnovala se vrcholově také sportu. „Právě nohama jsem odmalička hodně makala. Dělala jsem balet a také krasobruslení,“ vysvětlila oblíbená herečka před časem v rozhovoru pro Lifee.cz.

Helena Vondráčková jako taneční porotkyně

V projektu Roztančené divadlo reprezentovala Dana Morávková Divadlo Bez zábradlí, kde ji diváci mohou vidět například v inscenaci Hra, která se zvrtla. Svými tanečními kreacemi zvedla ze židlí i váženou porotu, ve které zasedly takové osobnosti, jako Helena Vondráčková, Veronika Arichteva, Ondřej Brzobohatý nebo Daniela Písařovicová.

Helena na akci zářila v plisovaných šatech s odlesky, které zdůraznily její štíhlý pas. Nejen díky outfitu byla nepřehlédnutelná a svou vizáží zastínila i mladší kolegyně z branže.

Anna Fialová přerušila sérii pánských triumfů

Show nakonec vyhrála Anna Fialová, která reprezentovala Činohru Národního divadla. Svým vítězstvím tak genderově vyrovnala triumf pánů, kteří s železnou pravidelností vítězili v předchozích ročnících. Ať už to byli David Gránský, Vladimír Polívka, Jiří Hána nebo Oskar Hes.

Tanec ve všech jeho podobách ostatně miluje také hvězdná členka poroty Helena Vondráčková, což dokázala v roce 2006, kdy excelovala ve slovenské verzi oblíbeného televizního pořadu StarDance.

Jak to Heleně slušelo na slavnostním večeru v Divadle Na Vinohradech, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články