Módní přehlídka Natali Ruden: Molo ovládly dámy vyššího věku včetně legendární Milady Karasové (73)

Módní přehlídka Natali Ruden: Molo ovládly dámy vyššího věku včetně legendární Milady Karasové (73)
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Módní přehlídka Natali Ruden se odehrávala ve Španělském sálu Pražského hradu.Natali Ruden během závěrečného defilé.Zleva: Andrea Kalivodová, Natali Ruden, Jan Čenský a Milada Karasová.Tradiční přehlídku si nenechala ujít herečka Kateřina Brožová.+ 25 fotek+ 26 fotek

Bývalá ředitelka Czechoslovak Models a manekýnka Milada Karasová se tři roky po sedmdesátce vrátila na molo. Španělský sál Pražského hradu ve středu ožil módní přehlídkou návrhářky Natali Ruden a Karasová zde znovu zazářila jako modelka. Je důkazem, že některé dovednosti se - podobně jako jízda na kole - nezapomínají.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 01. 2023 12:00

Legenda československého modelingu Milada Karasová během svého profesního života objevila a také zastupovala celou řadu známých modelek v čele s Evou Herzigovou, Terezou Maxovou nebo Pavlínou Němcovou. Milada i dnes vypadá na svůj věk stále mladistvě a je plná energie.

Milada Karasová po letech na mole

To ostatně dokázala i 25. ledna v nových modelech uznávané návrhářky Natali Ruden. Z výrazu její tváře bylo evidentní, že si chůzi po mole užívá. Na přehlídce vynesla hned tři modely - hned v úvodu se objevila v černém kompletu s kabátkem ze síťoviny, oblékla také stříbrný saténový kostýmek se sáčkem asymetrického střihu a velkou stříbrnou sponou a v samém závěru vynesla černé kalhoty a stříbrné brokátové sáčko s netypicky zdobeným límcem a rukávy.

I po letech si Karasová drží štíhlou linii. „Samozřejmě cvičím, to je pro mě opravdu hodně důležité. Bez cvičení si život nedokážu představit, protože si myslím, že je po sedmdesátce důležité, aby bylo tělo stále pružné a tolik nebolelo. Když se to hlídá, dá se to ukočírovat," prozradila nedávno magazínu Lifee.cz.

V modelku se proměnila i Andrea Kalivodová

Karasová ostatně nebyla jediná, kdo si ten večer ve Španělském sále Pražského hradu vyzkoušel práci modelky. Do dvou modelů od Natali Ruden vklouzla také operní pěvkyně Andrea Kalivodová (45). I pro ni to byl velký zážitek. Před dvěma lety podstoupila remodelaci poprsí a liposukci problémových partií, proto nemá problém se svým fanouškům ukázat ani v plavkách.

Během módní přehlídky, kterou moderoval elegán Jan Čenský, ovšem operní diva oblékla stříbrné sametové midi šaty s dlouhými rukávy a v závěru potom velkou večerní ve smaragdově zelené barvě. Korzet šatů Natali ozdobila svým typickým geometrickým střihem. Na oba modely se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články