Módní styl Moniky Babišové (48): Dramatické líčení, objemné vlny ve vlasech a luxusní modely

Módní styl Moniky Babišové (48): Dramatické líčení, objemné vlny ve vlasech a luxusní modely
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Monika Babišová se nebojí barev ani moderních střihů.Takto ležérně oblečená navštívila Monika Babišová filmovou premiéru.Předávání cen Český lev si pochopitelně žádá velkou večerní.Monika Babišová s jednou ze svých kožených kabelek značky Fendi.+ 18 fotek+ 19 fotek

Manželka prezidentského kandidáta Andreje Babiše Monika je dva roky před padesátkou půvabnou dámou, která svého muže důstojně reprezentuje ve vysoké společnosti. Ráda obléká luxusní značky z Pařížské ulice a nebojí se mladistvých střihů ani výrazných barev. Na její módní styl jsme se nyní podívali zblízka.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 01. 2023 08:00

v sobotu 28. ledna se dozvíme, kdo bude novým prezidentem České republiky a která první dáma usedne po jeho boku. Stejně, jako jsou odlišní oba prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš, i jejich manželky mají zcela rozdílné způsoby oblékání.

Monika Babišová vs. Eva Pavlová

Zatímco Eva Pavlová (58) se drží konzervativních střihů a tlumenějších odstínů barev, o deset let mladší Monika Babišová drží krok s aktuálními trendy. Máma dvou dospělých dětí Vivien (22) a Frederica (18) ráda obléká modely známých módních návrhářů, často navštěvuje vybrané přehlídky a potrpí si vždy na to nejlepší, co butiky nabízejí.

Monika Babišová si oblíbila značky Fendi a Gucci

Mezi její oblíbence patří poněkud výstřední a také finančně náročnější značka Fendi. Brand, u jehož vzniku stál sám Karl Lagerfeld, si bez ohledu na kontroverze zakládá na pravých kožešinách a prvotřídní kůži. Kabelky nebo boty této prémiové značky Monika ráda nosí do společnosti a ceny jednotlivých kousků snadno překračují desítky a také stovky tisíc korun. Monika Babišová si oblíbila rovněž italskou značku Gucci, jejíž kabelky i šaty jsme na ní měli možnost několikrát zahlédnout.

Monika jako česká Melania Trump

Ne náhodou je Monika pro svůj prvotřídní styl oblékání srovnávána s bývalou první dámou USA Melanií Trump. Jistě by se za to nezlobila, vždyť se s Melanií dokonce osobně potkala, a to v roce 2019, kdy se svým mužem, tehdy ještě premiérem České republiky, navštívila Bílý dům. O čem si ty dvě asi povídaly?

Základem Moničina make-upu je kouřové líčení

Mezi oblíbené doplňky, kterými Monika Babišová koření své outfity, patří zlaté kruhové náušnice, subtilnější zlaté náramky a pochopitelně také náramkové hodinky. Na honosnější akce si potom neodpírá diamantové šperky. Stran líčení je Monika poměrně ustálená - zřejmě dobře ví, co jí sedne.

Zakládá si na dramatických kouřových stínech, rtěnce, konturovací tužce, která opticky zvětšuje rty, pečlivě upraveném obočí a tvářence. Samozřejmostí je dokonalá manikúra, nejčastěji v tradiční červené barvě. Své husté blond vlasy Monika nosí zpravidla rozpuštěné a lehce zvlněné, ať už vyráží na pochůzky do města, či večer do divadla.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články