Natálka Grossová utnula spekulace: Adam Kajumi je můj nejlepší kamarád, nový přítel být z oboru nemusí

Natálka říká, že kamarád, influencer Adam Kajumi, jí pomáhá překonat těžké období po rozchodu.S operním pěvcem Danielem Matouškem chodila Natálka dva roky.S Adamem Kajumim se Natálka od léta objevuje na společenských akcích, ale vztah za tím hledat nikdo nemá.Adama Kajumiho si oblíbila také Natálčina sestra Denisa.+ 6 fotek+ 7 fotek

Zpěvačka Natálie Grossová (20) uvádí v druhé části rozhovoru pro Lifee.cz na pravou míru spekulace ohledně vztahu s influencerem Adamem Kajumim (23). Ačkoli tvoří nerozlučnou dvojku, jsou podle Natálky jen nejlepšími přáteli a zpěvačka na novou lásku stále čeká. Připouští, že nemusí být z oboru a štěstí ráda nalezne například i po boku studenta ekonomie.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 10. 2022 08:00

Natálka Grossová bývá ve vztahu k ostatním, mnohdy cizím lidem, až příliš otevřená a ne vždy se jí to vyplácí. V případě Adama Kajumiho ale natrefila na spřízněnou duši. „Jsme hodně dobří kamarádi. To je člověk, který mi pomohl po rozchodu. Věnoval se mi a skoro celé léto jsme trávili spolu a dodnes spolu trávíme hrozně moc času," vysvětluje talentovaná zpěvačka.

Novou lásku zatím nemá, ale srdce otevřené ano. Nevadilo by jí ani, kdyby její nový přítel nebyl ze showbyznysu. "Kdybych potkala někoho, kdo je mi sympatický, s kým si rozumím a není z branže, tak s tím určitě nebudu mít problém," poukazuje dcera bývalého českého premiéra Stanislava Grosse.

V kolika letech jsi objevila velký svět muzikálových prken?

Začínala jsem v osmi letech Bídnících. Jako malá, asi od sedmi let, jsem chodila do Kühnova dětského sboru. V osmi jsem se přihlásila na sólový zpěv a hned jsem také zkusila svůj první konkurz do muzikálu.

Nevzalo ti to trochu dětství?

Na to se mě ptá hodně lidí, ale já si to opravdu vybrala sama. Znám několik mladých lidí nebo dětí, které to dělat nechtějí a tlačí je do toho rodiče. Tohle já nesnáším a nikdy jsem to tak neměla. Za to jsem velmi vděčná mamince. Zpívala jsem už jako malá, milovala jsem to a do divadla jsem chtěla. Měla jsem tam kamarády, takže dětství jsem si užila nejlépe, jak jsem mohla, a podle svých představ.

Často mluvíš o mámě a sestře, ale jak moc si do svého okolí pouštíš cizí lidi a nové přátele?

Mám problém s tím, že někdy jsem až moc důvěřivá. Jsem velký extrovert, sangvinik a novým lidem a novým kamarádům jsem velmi otevřená. Někdy to s vámi ti lidé bohužel nemyslí úplně upřímně, takže párkrát jsem spadla na pusu.

Zažila jsi tedy nějaké zrady. Jaké?

Nechci na nikoho házet špínu, ale stalo se mi, že se se mnou lidé nebavili proto, jaká jsem, ale proto, že jsem Grossová. Chtěli po mně třeba nějaké věci a když jsem jim je nedala, tak už najednou kamarádi nebyli.

Nedávno sis prošla rozchodem. Je pro tebe lepší, když je tvůj přítel z oboru, nebo bys byla šťastná spíš po boku obyčejného kluka, který třeba studuje ekonomku?

Je pro mě těžké najít někoho, kdo není z oboru, protože se neustále vídám se stejnými lidmi. Jsem pořád v divadle, takže nepotkávám kluky z jiné branže. Ale samozřejmě - kdybych potkala někoho, kdo je mi sympatický, s kým si rozumím a není z branže, tak s tím určitě nebudu mít problém.

Byl se na tebe v divadle podívat Adam Kajumi? Pokud vím, jste nejlepší kamarádi, říkám to správně?

Ano, říkáš! Jsme hodně dobří kamarádi. To je právě člověk, který mi pomohl po tom rozchodu. Věnoval se mi a skoro celé léto jsme trávili spolu a dodnes spolu trávíme hrozně moc času. Je to moc fajn kluk. Byl se na mě podívat na generálce Doktora Fausta, podpořil mě. Mám ráda, když se na mě blízcí chodí dívat. Když někoho můžu pozvat na muzikál, tak to udělám, protože mi dělá dobře, když se na mě někdo kouká - jsem šílený showman.

Jak jsi zmínila, v Divadle Na Maninách měl nedávno premiéru muzikál Doktor Faust. Jak sis to užila?

S Doktorem Faustem to bylo složité, protože původně jsem do něj neměla nastoupit. Ale potom jsem slyšela tu hudbu, kterou udělal Vojta Adamčík, a řekla jsem si, že do toho musím jít. Takže jsem nastoupila a hraji Markétku.

Co vůbec děláš, když slezeš z pódia? Jdeš prostě domů, čteš si, nebo jdeš zapařit s kamarády?

Já na to paření moc nejsem! Jsem v tomhle ohledu trochu jiná. Radši si sednu k televizi, udělám si popcorn a povídám si s kamarády. Představení mě vždycky strašně nabije - lidé vám zatleskají a jde z nich velká energie. Místo toho, abych byla unavená, jsem naopak nabitá energií. Ráda si potom s lidmi sednu do restaurace, povídáme si a doma si večer pustím do uší nějakou dobrou hudbu nebo film.

Známe tě hlavně z muzikálů, ale neplánuješ třeba sólové album?

Lidé mě znají jako muzikálovou zpěvačku, což vůbec není špatně, ale chtěla bych se posunout. Aby mě poznali také jako popovou zpěvačku. Proto jsem vydala singl Pouč se, Honey, který teď vyšel i s videoklipem. Text k němu jsme dělaly se ségrou. Chtěla bych se dál věnovat popu a skládat nové písničky. Mám čtyři, které budu postupně vydávat, a album včetně svých koncertů bych si určitě přála.

Související články

Další články