Návštěva Zoubkové víly: Pětiletá Rozárka Daniela Hůlky se na ni těší, dcera Nikol Moravcové si od ní přeje brusle

Návštěva Zoubkové víly: Pětiletá Rozárka Daniela Hůlky se na ni těší, dcera Nikol Moravcové si od ní přeje brusle
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Dcera Daniela Hůlky Rozárka půjde brzy do první třídy.Rozárce už je pět let a zatím jí ani jeden mléčný zoubek nevypadl.Rodina se přesto vypravila do kina na premiéru animovaného filmu Zoubková víla.Barbora a Daniel Hůlkovi s dcerou Rozárkou.+ 10 fotek+ 11 fotek

Padají už vašim dětem mléčné zuby? A chodí k vám Zoubková víla? Zeptali jsme se našich známých osobností, jakou odměnu od ní děti dostávají a zda se na vypadávání zoubků těší. Dcera Daniela Hůlky Rozárka (5) ano, protože to podle ní znamená, že půjde do školy. Co dalšího celebrity v naší anketě prozradily?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 01. 2023 12:00

Do českých kin právě vstupuje německý animovaný film Zoubková víla, který si nenechaly ujít ani známé osobnosti se svými ratolestmi. Většina z nich v našem rozhovoru potvrdila, že v době jejich dětství ještě Zoubková víla pro první mléčné zuby nechodila, ale jejich potomci už tuhle tajemnou bytůstku dobře znají.

Vypadlý zub dávají večer pod polštář a ráno pod ním místo něj najdou vytoužený dárek nebo peníze. Co myslíte, jaké finanční částky nosí Zoubková víla u našich celebrit?

Daniel Hůlka a Rozárka (5)

Pětiletá dcera Daniela Hůlky a jeho ženy Barbory se na film o Zoubkové víle těšila, byť ji ještě nenavštívila. „Rozárce zatím žádný zoubek nevypadl, ještě máme všechny. Rozárka se ale nebojí, je to statečná holka," vypráví zpěvák, který je dcerkou nadšený - holčička zpívá, tancuje a podle všeho se v tomto směru „potatila"

Jak nám její maminka prozradila, Zoubkovou vílu si dcerka přeje potkat co nejdříve. Má pro to vážné důvody. Rozárka se na to těší, protože říká, že až jí vypadne zoubek, půjde do školy," vysvětlila Lifee.cz Barbora Hůlková.

Nikol Moravcová a Violet (3)

Influencerka Nikol Moravcová zatím s dcerkou Violet řešila jiný problém - závislost na dudlíkuNás zatím navštívila jen Dudlíková víla. A když od ní Violet dostala vysněné kolečkové brusle, hned ten večer je házela dolů ze schodů, že chce zpátky du du," popisuje Nikol.

Jak to bude s odměnou za první vypadlý zoubek, je podle ní nasnadě. Dneska měla první lekci bruslení na ledě, takže Zoubková víla evidentně přinese pro změnu tyhle brusle," směje se influencerka a souhlasí s tím, že sportovní výbava bude pod polštářem dcerku dost možná tlačit. Myslím, že nakonec to vyřeší korunky, ty jsou pod polštář praktičtější."

Lenka Zahradnická a Jasmínka (5,5) s Jovankou (2,5)

Zoubková víla navštěvuje také rodinu herečky Lenky Zahradnické, kterou diváci znají ze seriálu Ordinace v růžové zahradě„No samozřejmě, že nás Zoubková víla navštěvuje! Už u nás byla třikrát. Holčičkám nosí penízky, nacházejí je pod polštářem. Večer tam dáme vypadlý zoubek, ten si víla odnese a místo něj tam nechá odměnu," popisuje rituál maminka dvou dcer.

Vypadlé zoubky si poctivě ukládá do speciální krabičky, kterou před holkami schovává. Jak nám prozradila, Jasmínka i Jovanka jsou hodně divoké. Když mi moje i manželova maminka vyprávěly o našem dětství, zjistila jsem, že holky jsou takové kombinace naší divokosti a tvrdohlavosti. To znamená, že to s nimi nebude jednoduché," zamýšlí se herečka a dodává, že jsou po ní také dobrosrdečné a milují zvířátka. To děvčata ostatně dokázala, když se během našeho rozhovoru postarala o redakčního pejska Čendu.

Vidí Lenka ve svých dcerách také nějakou fyzickou podobu? Jovanka je úplný klon tatínka. Jasmínka bývala také celý tatínek, ale teď se mi začíná lehce podobat," pochvaluje si herečka.

Markéta Muzikářová a Nicolas (10) s Victorií (5) a Maxem (7 měsíců)

Houslistka Markéta Muzikářová přišla do kina se všemi svými dětmi, včetně sedmiměsíčního Maxe. Měla k tomu svůj důvod. Victorce se právě jeden zoubek kýve. Snad nám nevypadne během filmu. Zoubková víla už určitě lítá někde poblíž," vysvětluje houslistka.

Staršímu Nicolasovi už mléčné zuby vypadaly skoro všechnyZa jeden zub mu Zoubková víla nosila 100 korun, takže teď je docela v balíku. Victorka tvrdí, že se těší, až jí ten zoubek také vypadne. A protože je inflace, Zoubková víla zvýšila odměnu na 150 korun," směje se Markéta Muzikářová.

Nejmladšími Maxovi zatím zoubky nerostou, ale ten první prý houslista očekává s velkým nadšením. „Říká se, že když miminku vyroste první zoubek, má maminka dostat briliantový šperk. Já zatím šperk nedostala ani za jedno dítě - ale u toho třetího si to chci opravdu prosadit," těší se Markéta.

Maxíka vodí do společnosti často, a sice proto, že manžel hlídá z časových důvodů jen velmi nepravidelně. Jednou týdně máme hlídání, chodí chůva. U prvních dvou dětí jsem to nedělala, ale teď s tím třetím si chci alespoň jeden den nechat pro sebe," vysvětluje trojnásobná maminka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články