Nejodvážnější modely z festivalu ve Varech: Pokořil někdo kontroverzní outfit Radky Třeštíkové?

Odvážné dámy na MFFKV 2022
Zdroj: Herminapress/Martin Procházka/Koláž Lifee
Gabriela Jiráčková na přehlídce Debbie Brown ve zlatém modelu s hlubokým výstřihem i vysokým rozparkem.Miss Karolína Mališová vsadila na průhlednou spodní část šatů. Podobně průhlednou spodní část šatů měla i Aneta Chovanová alias A.n.d.u.l.a.Odhalená záda ukázala ve stříbrných šatech Iva Pazderková.+ 26 fotek+ 27 fotek

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je primárně o filmech, ale móda se drží hned v těsném závěsu. Jako každý rok se celebrity předhánějí v tom, kdo vynese zajímavější róbu. Každý má jiný vkus a my jsme pro vás vybraly osobnosti, které se nebojí ukázat v něčem odvážnějším.

Jana Jánská
Jana Jánská 08. 07. 2022 19:04

Karlovarský filmový festival dává příležitost českým návrhářům nejen v rámci přehlídek, ale i na uvedení filmů, kde jejich modely vynesou slavné osobnosti. Čím jsou šaty či celý outfit zajímavější, tím více pozornosti poutají. Komu se letos povedlo zaujmout?

Výstřihy a rozparky už jsou málo, vedou holá bříška

Na hluboké výstřihy už jsme všichni zvyklí mnoho let a jsou hvězdy, které se bez nich stále neobejdou. Od doby, kdy Angelina Jolie vystrčila z dlouhých šatů svou ladnou nožku, začaly se hojně objevovat rozparky až téměř do pasu. Poslední dobou ale vedou hlavně holá bříška.

Hned na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech pobouřila kritiky svým odvážným modelem Radka Třeštíková, která zariskovala a dostalo se jí tolik pozornosti, že jí to bylo až nepříjemné. Nebyla ovšem sama, kdo oblékl na akce ve Varech krátký vršek. Další hvězdy si to dovolily až při méně formálních příležitostech, kam se to z hlediska dress code hodilo lépe.

Například sestra hvězdného českého fotbalisty Patrika Schicka Kristýna odhalila těhotenské bříško v modelu od značky Poner, zatímco Jana Doleželová zvolila konzervativnější cestu, když oblékla crop top. Krátké triko a k tomu minisukni si vzala na jednu z premiér i Emma Smetana.

Průhledné látky a důraz na dlouhé nohy v minišatech jsou stále v kurzu

Průsvitné materiály milují hvězdy po celém světě. Mohou tak vyrazit na akci v něčem odvážnějším a přitom jisté partie stále zahaluje alespoň jemná vrstva látky. Své o tom vědí například modelka Karolína Mališová a influencerka Aneta Chovanová. Obě na jeden z večírků oblékly dlouhé šaty, které byly průhledné od pasu dolů. Obě vypadaly velice elegantně a sofistikovaně.

Minišaty jsou rozhodně stále trendy a rády je oblékají ženy, které chtějí ukázat štíhlé nohy. Ve Varech oblékly saténový model například Andrea Verešová a Nela Slováková. Dámy přitom byly jako voda a oheň, jedna zvolila šaty černé, druhé bílé.

Minišaty oblékla i herečka Hana Vagnerová, na což se můžete podívat v naší rozsáhlé fotogalerii, kde najdete i další hvězdy a jejich zajímavé modely.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články