Největší módní bizáry roku 2022: Krajčo dorazil na červený koberec v síťovině, Třeštíková v plážovém outfitu

Největší módní bizáry roku 2022: Krajčo dorazil na červený koberec v síťovině, Třeštíková v plážovém outfitu
Zdroj: Herminapress
Španělský herec a režisér Eduardo Casanova přišel na slavnostní zakončení Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary v růžové blůzce s volány.Richard Krajčo má také slabost pro síťovinu.Oblíbil si ji natolik, že ji oblékl také na vyhlašování cen Český slavík.Premiéru pohádky Princezna zakletá v čase 2 navštívil kadeřník Petr Novotný. Jak prozradil v komentáři, oblek se jmenuje Slunečnice a jeho barva je proto slunečnicová, nikoli banánová, jak by se někdo mohl domnívat.+ 17 fotek+ 18 fotek

Vybrali jsme pro vás nejvýraznější outfity roku 2022, které nás pobavily, překvapily, nebo doslova šokovaly. Vzpomínáte, jak spisovatelka Radka Třeštíková vyrazila na zahájení karlovarského filmového festivalu v plážové sukni? A co takový Adam Mišík s očními linkami, Richard Krajčo v průhledné síťovině nebo Ewa Farna s korunou à la Socha svobody?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 01. 2023 12:00

Podle mistra etikety Ladislava Špačka je důležité, aby návštěvníci společenských akcí ctili předepsaný dress code a nesnažili se na sebe upozornit za každou cenu.

Spisovatelka Radka Třeštíková tak podle něj ve Varech usilovala o to, aby se druhý den objevila v médiích. A to se jí sice bezesporu povedlo, ale za jakou cenu? „Myslím, že to je naprostý nedostatek empatie a taktu ze strany těch, kteří nevnímají prostředí a hostitele, jenž chce vytvořit nádhernou, nezapomenutelnou a luxusní událost," uvedl pro Lifee.cz Špaček.

Radka Třeštíková vyrazila na pláž

Zahájení letošního Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary pojala spisovatelka po svém - oblékla model od návrhářky Veroniky Muškové, který sestával z plážové sukně a topu, jenž sotva zakrýval ňadra. Ten doplnila obojkem značky Dick Wolf. „Holky tam jdou proto, aby se o nich druhý den psalo ve všech médiích. Musejí něčím zaujmout,“ uvedl na Radčinu adresu Ladislav Špaček. „Samozřejmě, že to, co paní Třeštíková oblékla, nepřipomínalo večerní šaty."

Třeštíková si chybu po několika dnech uvědomila a sepsala o svém přešlapu veřejné prohlášení na Instagramu. Nedodržela jsem předepsaný dress code a přijímám za to veškerou zodpovědnost. Ve svém životním nastavení ‚dělám si, co chci‘ jsem trochu zapomněla na to, že každá jednotlivost, každý jeden dílek je něčím ohraničený,“ vzkazuje autorka románu Bábovky.

„Já tu hranici překročila, navzdory tomu, jak příjemně se cítím, když se občas ‚urvu‘, a jak moc jsem přesvědčená o tom, že každý z nás by se čas od času urvat měl, jsem ji překročila. Cítím to. Vnímám to. Budu si to pamatovat. Omlouvám se.“

Richard Krajčo v síťovině

Podobně odvážný byl letos frontman kapely Kryštof Richard Krajčo. Na předávání cen Český slavík oblékl průhledné síťované triko a pyšně v něm pózoval fotografům. Mám rád síťovaná trika, já je nosím i normálně," ospravedlňoval se v Super.cz Richard, pro kterého předepsaný dress code black tie zřejmě neznamená v tomto směru překážku.

„Jednou už jsem si podobný outfit někam vzal a dostal jsem hrozně za uši. Ale říkal jsem Karin, že to neřeším. Třeba příště zase něco vytáhnu," uklidnil nás Krajčo, díky kterému tak bude na večírcích o zábavu postaráno.

Ewa Farna jako Socha svobody

To zpěvačka Ewa Farna se letos na Českém slavíku vyřádila v extravagantním modelu, ze kterého si také sama dokázala udělat legraci. Nazula modré sametové hromnice a rukavice, které doplnila královsky modrou korunou. Střídá se názor, že to je jako ledová královna, svatozář, ukrajinský kroj, Socha svobody, Avatar. Jen David Koller mi řekl, že vypadám jako princezna," svěřila se Super.cz Ewa, která dle svých slov extravaganci miluje a ráda si ji dopřává.

Pro všechny módní experty z komentářů na internetu posílám pusinku. Vaše Socha svobody. Teda ledová královna. Pardon, Slunečník s Větrníkem dohromady z pohádky Princ a Večernice. Nebo sněhová vločka? Avatar se svatozáří! Já přihazuju ještě: Kdyby O2 arena byla ženou,“ vzkázala po slavnostním večeru skrze svůj Instagram.

Adam Mišík chtěl být světový

Podobně jako Richard Krajčo, ani zpěvák Adam Mišík nezná v módě hranic. Na karlovarskou premiéru svého filmu BANGER. oblékl na holé tělo sako s blyštivými kamínky a překvapil nalíčenou tváří. „Chtěli jsme to nějak ozvláštnit. Můj outfit na filmovou premiéru má na svědomí Anna Rekua. Sako mi udělala na míru, kamínky dolepovala ještě ten den. Chtěli jsme tu událost zkrátka posunout z toho českého levelu, povýšit ji a dát jí světový nádech. Myslím, že se nám to podařilo," zamýšlel se Adam v rozhovoru pro Lifee.cz.

Z posměšných komentářů na internetu si hlavu nedělá. Samozřejmě, že my Češi jsme trochu konzervativní. My se to snažíme posouvat, ať si každý dělá, co chce. Myslím, že hranice by se měly překonávat," míní zpěvák.

Obhajuje také fakt, že si nechal udělat výraznější make-up. „Měl jsem udělané oční linky a vzbudilo to obrovské haló. Dokonce vám k tomu můžu říct příběh. Ty linky mi dělala stejná make-up artistka, která je minulý rok dělala Johnnymu Deppovi. Jsou to tedy vlastně oční linky s příběhem. Když je měl Johnny, tak to nikdo neřešil," posteskl si.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články