20 nejvtipnějších momentek z festivalu ve Varech: Taclík olizoval Mišíkovi ucho, Arabela tahala billboard

20 nejvtipnějších momentek z festivalu ve Varech: Taclík olizoval Mišíkovi ucho, Arabela tahala billboard
Zdroj: Herminapress
Modelka Iva Kubelková si nechávala zavázat masku starší dcerou Natálií.Herec Ondřej Vetchý zdravil - na rozdíl od některých kolegů - všechny své fanoušky. Bez rozdílu a srdečně.Manažerka karlovarského festivalu Uljana Donátová si neváhala pořídit autogram od Benicia del Tora.Herec Marek Taclík pocítil s příchodem soumraku velkou chuť na ušní lalůček Adama Mišíka.+ 15 fotek+ 16 fotek

Web Lifee.cz pro vás připravil velkou fotogalerii legračních momentek z Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Kdo z pozvaných hostů nedodržel dress code, kdo dal průchod svému temperamentu a kdo krom Jany Nagyové se prošel po lázeňském městě s billboardem na zádech?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 07. 2022 20:00

Filmový festival v Karlových Varech dává umělcům prostor trochu se uvolnit a oslavit plody své práce. Často se proto na snímcích objevují se sklenkou v ruce nebo jak objímají kolegy. Pojďme se na nejvtipnější fotografie z MFFKV 2022 podívat blíž.

Adam Mišík a lízání uší

Dodnes není známo, proč se na jednom z večírků rozhodl herec Marek Taclík olíznout tvář kolegovi Adamu Mišíkovi. Na výraz obdivu, nebo pokory? Mohl to ovšem být i protest proti zlým bulvárním novinářům, stejně jako vyznání lásky.

Arabela chodí po Varech s billboardem na zádech

Film je možné propagovat různými způsoby. Herec a nyní i producent Jan Budař se tak rozhodl učinit víc než originálně - po téměř třiceti letech přizval ke spolupráci herečku Janu Nagyovou, populární představitelku Arabely ze stejnojmenného seriálu.

A herečka nejspíš předčila jeho očekávání. Nejenže pro něj natočila pohádku Princ Mamánek, ale také se vypravila na filmový festival do Karlových Varů, kde na rozpálené kolonádě ochotně nosila na zádech vizuál pohádky.

Které další výstřednosti fotografové zachytili?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články