Nestárnoucí Sharon Stone si po 300 injekcích botoxu řekla dost. Bohužel tím přišla o mladšího přítele

Nestárnoucí Sharon Stone si po 300 injekcích botoxu řekla dost. Bohužel tím přišla o mladšího přítele
Zdroj: Showpix
Sharon Stone má pořád postavu k nakousnutí. A to vzdor faktu, že je jí už 64 let.Na květnovém filmovém festivalu v Cannes neváhala Sharon odhalit šediny. Přesto byla nejzářivější hvězdou akce.Stone si musela po mrtvici nechat napíchat do tváře 300 injekcí botoxu, od té doby na něj zanevřela......a snaží se stárnout s grácií. V osobním životě se jí ale toto rozhodnutí vymstilo.+ 5 fotek+ 6 fotek

Hodně nepříjemnou zkušenost má za sebou hollywoodská star Sharon Stone. Herečka, která na svých 64 let rozhodně nevypadá a stále si udržuje status sexbomby, dostala nedávno kopačky od mladšího přítele poté, co odmítla jít na botox. S nepěkným zážitkem se svěřila aktuálnímu vydání arabské mutace prestižního magazínu Vogue.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 03. 09. 2022 09:00

Sharon Stone přitom rozhodně nepatří k šedesátnicím, které byste snadno přehlédli. Stále se chlubí výstavní figurou, kterou ráda prezentuje na sociálních sítích, a sympatickým obličejem s minimálním počtem vrásek. Od začátku devadesátých let, kdy ji na vrchol slávy vystřelil erotický thriller Základní instinkt, se změnila jen opravdu nepatrně.

Mrtvice změnila názor Sharon Stone na botox

Jak přiznala arabské mutaci Vogue, zpočátku si k bezchybnému vzhledu pomáhala zkrášlujícími zákroky. To se ale změnilo v roce 2001. "V dobách své největší slávy jsem se ani v nejmenším nevyhýbala botoxu nebo výplním. Jenže pak jsem prodělala rozsáhlou mrtvici a devět dní krvácela do mozku. Následně jsem podstoupila přes 300 injekcí botoxu a musela si nechat aplikovat výplň do jedné tváře, abych zase měla souměrný obličej," vzpomíná Stone na dobu, kdy její život visel na vlásku.

Tato zkušenost jednou provždy změnila hereččin pohled na plastickou chirurgii. Luxusní zkrášlující zákrok, který člověk s radostí absolvuje pro zvednutí sebevědomí, se v jejích očích změnil na bolestivou proceduru nutnou k zakrytí následků mrtvice. Proto se rozhodla od botoxových injekcí jednou provždy upustit.

Rozchod s přítelem kvůli botoxu

Bohužel se ale nesetkala s pochopením okolí, konkrétně svého posledního přítele. Když se herečky nedávno její mladší partner zeptal, zda plánuje jít na botox, Stone mu odpověděla: "Možná by to bylo dobré tak pro tvé a mé ego, kdybych šla." Vztah poté nabral podle jejích slov rychlý spád. "Pak jsem ho viděla už jen jednou a už neměl zájem mě vídat," přiznala Sharon. "Pokud jsem mu bez botoxu nebyla dost dobrá, je dobře, že zmizel," dodala.

Herečka nyní přijímá stárnutí s pokorou. "Nacházím se teď v nejvíce strhujícím a nejkreativnějším věku. Jsem opravdu šťastná," připustila trojnásobná máma, která prozradila i pohnutky, jež ji nedávno vedly ke zveřejnění fotografii nahoře bez. Při setkání s kamarádkou se rozhodly, že se vzájemně vyfotí, aby si ukázaly, jak pěkné ženské pořád jsou. "Jakmile se žena stane matkou a je jí přes 45 let, ostatní ji začnou přehlížet, je prostě neviditelná. Proto jsme se s kamarádkou rozhodly podpořit jedna druhou a dodat kuráž i dalším ženám. Protože ne vždy se s přibývajícím věkem cítíte jako vítězky," ozřejmila.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články