Nezapomenutelné róby z Českých lvů: Šusťákovka Lucie Výborné, Čvančarová v monstrózních šatech a třpytivá Geislerová

Nezapomenutelné róby z Českých lvů: Šusťákovka Lucie Výborné, Čvančarová v monstrózních šatech a třpytivá Geislerová
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Jitka Čvančarová minulý rok zrecyklovala blankytné šaty od návrháře Borise Hanečky.Lucie Výborná po skončení přímého přenosu v roce 2015 šokovala svým outfitem. Nepostrádal dokonce kapuci!Šusťákovou kombinézu lidé začali označovat za spacák.Herečka Bára Poláková se v roce 2018 blýskla v půvabné róbě od návrhářky Agáty Sihákové.+ 11 fotek+ 12 fotek

Už v sobotu večer se červený koberec před pražským Rudolfinem opět zaplní společenskou smetánkou a dámy se budou trumfovat, která na předávání Českých lvů vynese zajímavější šaty. Do historie akce už se bezesporu zapsaly Jana Plodková, Aňa Geislerová, Jitka Čvančarová, Lucie Výborná nebo Petra Nesvačilová.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 03. 2023 08:00

Všechny tyto dámy vynesly na Českého lva róby, které rozhodně poutaly pozornost. Ať už originálním střihem, barvami nebo výstředními prvky. Prohlédněte si modely, které ještě dlouho po skončení přímého přenosu nedaly spát žádnému módnímu kritikovi.

Šusťáková kombinéza Lucie Výborné

Během přímého přenosu z udílení Českých lvů v roce 2015 oblékla moderátorka Lucie Výborná elegantní červený kostýmek, následně ovšem svým outfitem zvoleným na afterpárty všechny šokovala. Vynesla totiž červenou šusťákovou kombinézu s kapucí, které se okamžitě začalo přezdívat spacák.

„Za cokoliv, co si vezmu na sebe, stejně vždycky dostanu. A teď prozradím, že tu róbu, co jsem si oblékla, jsme plánovali vydražit právě ve prospěch Světlušky. Doufám, že se to ještě podaří," komentovala tenkrát své faux-pas pro web Super.cz.

Jitka Čvančarová recyklovala šaty

Oblíbená herečka Jitka Čvančarová mnohdy dostává za své róby naloženo a vášně vzbudily také objemné bleděmodré šaty, které nejprve vynesla na červený koberec v Karlových Varech a následně je oprášila u příležitosti loňského předávání cen Český lev.

Humorista TMBK hned po Jitčině karlovarském představní vytvořil úsměvnou koláž, na jejímž základě se lidé začali domnívat, zda návrhář Boris Hanečka náhodou nepoužil na hereččiny šaty bazénovou plachtu. Jitka ovšem kritiku ustála s grácií sobě vlastní a nebála se šaty demonstrativně obléknout ani na Českého lva.

Příležitosti se před rokem chopil také moderátor Jiří Havelka, který Jitku s jejími šaty vtipně konfrontoval během přímého přenosu. „Ahoj, Jitko, nemá cenu cokoliv zmiňovat. Vše jsi řekla svým příchodem a tou decentní róbou,“ glosoval Havelka. Jitka s úsměvem odpovídala, a snad aby předešla dotazům novinářů, jala se svůj outfit vysvětlovat. „Víš, za prvé si myslím, že jsou hodně oblíbené. Za druhé pořizovat si druhé šaty, zvláště v dnešní době, by mi přišlo absolutně marnotratné, takže recykluji, a za třetí si nedovedu představit lepší barvu pro dnešní večer,“ uzavřela Čvančarová, jelikož událost byla věnovaná podpoře válkou zasažené Ukrajiny.

Formanova vnučka ve žlutých kanadách

Ukrajinu ostatně loni podpořila také vnučka filmaře Miloše Formana Antonie, která půvabnou modrou róbu nedoplnila střevíčky, ale pořádně velkými žlutými kanadami.

Do problémů se kvůli nadměrné róbě dostala v roce 2019 také módní návrhářka Vanda Janda. Její obří růžové šaty, které si sama navrhla, totiž mohly činit potíže během přímého přenosu, a to nejen televizním divákům, ale i těm v sále. Nakonec jsem celý přenos proseděla v restauraci naproti Rudolfinu. Přece jenom by lidé za mnou nic neviděli a potřebovala bych aspoň dvě sedačky,“ svěřila Vanda Blesku, jak nepříjemnou situaci nakonec vyřešila.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články