Nová image Tatiany Dykové: Synové nad jejími blond vlasy mávli rukou, manžel Vojtěch z nich musí být povinně paf

Nová image Tatiany Dykové: Synové nad jejími blond vlasy mávli rukou, manžel Vojtěch z nich musí být povinně paf
Zdroj: Profimedia
Tatiana Dyková zazářila na předávání cen Český lev v novém účesu.Nejenže měla vlasy poněkud zkrácené, ale ještě stylizované do blond vln.Na říjnové premiéře filmu Il Boemo měla Tatiana vlasy ještě hnědé.Tatiana Dyková v květnu 2022 nezvykle jako dlouhovlasá zrzka.+ 9 fotek+ 10 fotek

Herečka Tatiana Dyková (44), za svobodna Vilhelmová, celá září. Z tmavých vlasů přešla k něžné blond a jak prozradila magazínu ShowTime, za její proměnou stojí natáčení nového filmu. Co na její změnu image říká manžel Vojtěch Dyk (37)? A všimli si vůbec "vylepšené" maminky její synové?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 03. 2023 12:00

Novým blond účesem překvapila herečka Tatiana Dyková na letošním slavnostním předávání cen Český lev. Jak sama říká, vlasy si nikdy netoužila změnit z osobních důvodů, protože díky svému povolání mění střih i barvu jako na běžícím pásu. „Tohle už je příprava na natáčení filmu Poslední aristokratka 2. Tam jsem byla blondýna a teď jsem se k tomu vrátila. Předtím jsem natáčela Mašíny, kdy zase chtěli hodně tmavou a prošedivělou ženu," vypráví herečka, kterou něžná blond hezky rozjasnila a také omladila. Našly se dokonce názory, že v novém účesu připomíná Ivetu Bartošovou v jejích nejlepších letech.

Tatiana Dyková jako blondýnka

Už tak velký úspěch ale s účesem neslaví u svých synů Františka (18), Cyrila (15) a Aloise (10)„Oni už jsou na to celkem zvyklí. Přišla jsem domů a byla úplně ostříhaná, na blond a nikdo si ničeho nevšiml," postěžovala si herečka. „Potom jsem synům u večeře říkala: ,Tak co, co na to říkáte? Jsem nakrátko a blond.' A oni na to: ,Aha, no jo, ty to pořád měníš.' Oni už jsou zvyklí," krčí rameny chameleon Tatiana.

Vojtěch Dyk ji miluje bez ohledu na vlasy

A jak na proměny své ženy reaguje manžel VojtěchMám doma herečku, takže mám doma pokaždé někoho jiného. Nehledě na to, že mám doma ženu, takže mám 28 dní v měsíci doma jinou ženu. Mám cyklickou ženu," směje se jeden z našich nejvyšších zpěváků a dodává, že vlasy své manželky neřeší a jsou mu vlastně jedno.

Rád ji má podle všeho takovou, jaká je uvnitř, a hlavně energii, kterou vyzařuje. Teď z ní doslova sálá. „Všimnu si. Nesmím být moc zahleděný sám do sebe, to si potom všimnu," prozrazuje, zda na rozdíl od synů Tatianu chválí. To ostatně potvrzuje sama umělkyně. To už bych se asi fakt urazila, kdyby si nevšimnul. Ale je pravda, že to měním velice často," připouští herečka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články