10 celebrit, které propadly obličejové józe: Veronika Žilková se nechce přešívat, Marta Ondráčková dělá instruktorku

10 celebrit, které propadly obličejové józe: Veronika Žilková se nechce přešívat, Marta Ondráčková dělá instruktorku
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Zpěvačka Madonna se sympatiemi k obličejové józe netají. Můžeme se jen dohadovat, zda za její tváří bez vrásek skutečně stojí denní cvičení, nebo spíš práce plastických chirurgů.Herečka Veronika Žilková se v rozhovoru pro Lifee.cz k obličejové józe otevřeně hlásí. Říká, že hodlá raději cvičit, než se nechat přešívat.Na půvabné herečce Jennifer Aniston je perfektní snad všechno. Za dokonalou tváří prý stojí denní cvičení obličejové jógy.Herečka Petra Bučková v rozhovoru pro Lifee.cz říká, že obličejovou jógu sice necvičí denně, ale pokud ano, výsledky na sobě pozoruje prakticky okamžitě.+ 6 fotek+ 7 fotek

Nejen světové, ale také české celebrity propadly v boji s vráskami trendu, kterému se říká obličejová jóga nebo chcete-li gymnastika. Herečka Veronika Žilková (60) na svých sociálních sítích pravidelně cvičí s tisíci fanoušky, moderátorka Marta Dřímal Ondráčková (39) si zase pro tuto příležitost zřídila vlastní YouTube kanál.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 07. 2022 15:00

Mezi zahraničními hvězdami patří mezi propagátorky obličejové jógy Meghan Markle, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow nebo Madonna.

Obličejová jóga funguje na stejném principu jako běžné cvičení. Konkrétní cviky stimulují konkrétní svaly, které se tím zpevňují a tvarují. Zastánkyně obličejové jógy tvrdí, že si díky tomuto cvičení můžete pomoci od vrásek, dvojité brady, akné, ale také zformovat jisté části tváře, aniž byste musela vyhledat pomoc plastického chirurga.

Veronika Žilková: Lepší posilovat, než si něco nechat přišít

„Je to skvělá věc. Já se obecně snažím téměř denně cvičit na Instagramu, kde se ke mně připojuje více než 20 000 lidí. Teď hodně točím, takže mi to moc nevychází, ale rok jsem cvičila skutečně takhle často. Cvičení mi hodně pomáhá na záda. Dělám kombinaci pilates a jógy, někdy i tu obličejovou. Je to pro mě metoda, jak nestárnout," zmínila se Veronika Žilková v nedávném rozhovoru pro Lifee.cz.

Věnovat se přirozenému posilování svalů v obličeji mi přijde lepší, než si to nechat přišít. K mladému obličeji potom máte šedesátiletá játra a ruce."

Marta Dřímal Ondráčková a její Udrž ksicht

Česká moderátorka a maminka Marta Dřímal Ondráčková nahrává tutorialy s obličejovou jógou na YouTube a také Instagram pod vtipným a všeříkajícím hashtagem Udrž ksicht. Jestliže se do jógy chcete pustit i vy, následujte její instrukce.

Petra Polnišová nechce být odkázaná na plastiku

K fanynkám obličejové jógy ale patří i slovenská herečka Petra Polnišová (46).Když mám čas, dělám tvářovou gymnastiku, aby pleť tak rychle neochabla. Přiznám se, že necvičím denně, ale snažím se s obličejem pracovat. Nechci být později odkázaná na zásahy plastických chirurgů,“ vysvětluje hvězda nového filmu Známí neznámí.

Petra Bučková má s jógou dobré zkušenosti

Obličejové józe propadla i hlavní hrdinka aktuálně vysílaného seriálu Jitřní záře, herečka Petra Bučková (43). „Naučila jsem se základy, ale lhala bych, kdybych řekla, že to dělám denně. Mám hezké výsledky, když se tomu poctivě věnuju. V obličeji máme stejné svaly jako jinde na těle a časem ochabnou. Stejně tak je možné trénovat hlas, to je také sval. Já své vrásky vítám, ale souhlasím s tím, že by člověk neměl být ve tváři zbytečně oteklý nebo mít vrásek až moc," poukazuje Bučková.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články