Trendy obočí českých hvězd: Vyčesaná Kaira Hrachovcová, přirozená Kameníková a elegantní Marešová

Trendy obočí českých hvězd: Vyčesaná Kaira Hrachovcová, přirozená Kameníková a elegantní Marešová
Zdroj: Herminapress, Profimedia/koláž Lifee
Dcera modelky Andrey Verešové Vanessa se nedávno předvedla v make-upu, kde obočí dokonale ladí s andělským výrazem ve tváři.Dcera Ivy Kubelkové Natálie Jirásková si obočí ráda šperkuje výraznými produkty.Kateřina Kaira Hrachovcová na sebe upozornila hravě rozčepýřeným obočím.Vizážistka slavných Kateřina Koki Mlejnková nedávno přišla s výrazným obočím na focení jedné z našich SuperWoman.+ 9 fotek+ 10 fotek

Herečka a tatérka Kateřina Kaira Hrachovcová (48) se ve společnosti nedávno objevila s extravagantně vyčesaným obočím, a přiměla tak veřejnost věnovat více pozornosti detailům v obličeji. Zajímavým obočím vyniká také manželka Leoše Mareše Monika nebo dcera Jitky Asterové Anna Kameníková.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 11. 2022 08:00

Herečka a tatérka Kaira Hrachovcová si během posledních let prošla velkou proměnou. Mimo obočí jsou to například i vlasy, které si už nenechává barvit na světlou blond, a v tmavších kadeřích působí přirozeněji.

Kaira Hrachovcová si obočí pěstuje

Přestože vzhledem svého obočí vyvolala Kaira v pražském Luxoru velké pozdvižení, byla velmi stručná v jeho komentování. „Mám ho narostlé a učesané," uvedla pro web Super.cz umělkyně, která je rovněž velkou milovnicí módy. Dobře tak ví, jak velkým trendem experimentování s obočím aktuálně ve světě je.

Madonna si obočí zcela oholila

Mnohé zahraniční celebrity si obočí barví, jiné dokreslují, překrývají make-upem, nebo si ho dokonce holí, jak to nedávno udělala například Madonna (64).

Zde si můžete prohlédnout slavnou zpěvačku s obočím pod vrstvou make-upu:

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

Výrazným obočím, které si odbarvila na bílo, nás nedávno během focení jednoho z dílů SuperWoman zaujala také oblíbená make-up artistka Koki Mlejnková. Jak jí to aktuálně sluší, se můžete podívat v naší fotogalerii.

České celebrity zatím razí přirozenost

Nutno podotknout, že české celebrity jsou v tomto ohledu zatím střídmé a na žádné výstřednosti si nepotrpí. Základem všeho je podle nich čistota, pečlivost a pravidelný tvar. Slavné tváře totiž nejlépe vědí, že právě obočí určuje konečný výraz obličeje a tím pádem i to, jak působíme na ostatní.

Všichni máme v živé paměti divoké devadesátky, kdy ženy s tenkými čárkami místo obočí vypadaly, jako by se neustále něčemu divily.

Produktů na úpravu obočí je nespočet

Obočí je pomyslným rámem obličeje. Jeho úpravu proto nepodceňujte. Produktů na úpravu obočí existuje celá řada. Vybírat můžete mezi tužkami, řasenkami či krémovými pomádami,“ prozrazuje ve Škole líčení vizážistka Diana Vitikačová.

Mezi slavné české dámy, které vynikají dokonale upraveným obočím (byť každá v trochu jiném stylu), patří Monika Marešová, Anna Kameníková, Ina Tina, Aňa Geislerová, Jitka Boho nebo Taťána Kuchařová.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články