Paris Hilton, Cristiano Ronaldo a další: Celebrity, které se dočkaly potomků díky náhradním matkám

Náhradní matky u slavných osobností: Paris Hilton, Robbie Williams, Cristiano Ronaldon i Robert De Niro mají díky tomu větší rodinu
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Michael Jackson využil náhradní matky pro svého nejmladšího syna Prince Michaela II. Jeho dceru Paris a Prince Michaela I přivedla na svět první manželka Jacksona Debbie Rowe. Služeb náhradní matky využili také manželé Priyanka Chopra a Nick Jonas. Jejich dcera Malti Marie Chopra Jonas oslavila v lednu 1 rok. Herec Matt Bomer má tři syny s partnerem Simonem Hallsem. Nejstaršímu synovi je letos 18 let a dvojčatům 15 let. 
Elton Johna a David Furnish se nejprve snažili adoptovat, ale kvůli komplikacím zvolili možnost náhradní matky. Jedna žena jim tak porodila nejprve syna Zacharyho (12) a poté syna Elijaha (10).
+ 14 fotek+ 15 fotek

Ve světě celebrit už není výjimkou, když si páry nebo jednotlivci pořídí dítě prostřednictvím náhradní matky. Této výpomoci nedávno využila i Paris Hilton, která se v téměř 42 letech poprvé stala maminkou. Které další hvězdy využily tento způsob rozšíření rodiny?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 06. 02. 2023 09:00

Svého prvního syna si přes náhradní matku pořídil i Cristiano Ronaldo. Cristiano Junior se narodil v červnu roku 2010 v Kalifornii. O sedm let později se slavný portugalský fotbalista dočkal dvojčat, která mu také porodila náhradní matka, a zároveň se mu o pár měsíců později narodila dcera Alana, kterou má se současnou partnerkou Georginou.

Měli se stát rodiči dalších dvojčat, které nosila Georgina, ale bohužel při porodu jedno z nich zemřelo. Dnes jsou tak rodiči pěti dětí, což se může v budoucnu změnit, Cristiano se už dříve zmínil, že by si přál sedm dětí.

Slavní gayové, kteří sáhli po náhradní matce

I členové LGBT+ komunity chtějí mít vlastní potomky a mnoho z nich už tak využilo služeb náhradních matek. Obzvlášť v Americe, kde jsou tomu zákony nakloněny, počíná rodinu tímto způsobem mnoho párů.

"Jako gay jsem si nikdy nemyslel, že budu mít dítě, a jsem vděčný za tu možnost náhradní matky, která přivedla na svět mého syna Wyatta," uvádí v rozhovoru pro časopis People moderátor Anderson Cooper. Pomocí náhradní matky pořídil synovi loni i bratra Sebastiana.

Mezi další pyšné rodiče patří také Elton John s Davidem Furnishem, Ricky Martin se Jwanem Yosefem či Neil Patrick Harris s partnerem Davidem Burtkou. "Dárkyni vajíček jsme našli anonymně a naše náhradní matka už měla zkušenost s odnošením dítěte pro pár stejného pohlaví. Byla jí implantována dvě vajíčka, jedno s mým spermatem a druhé s Davidovým, a chytla se obě," vypráví Neil Patrick Harris ze seriálu Jak jsem poznal tvoji matku, který se s partnerem v roce 2011 dočkal dvojčat.

Naomi Campbell a Lucy Liu zaskočil věk

Některé slavné maminky čekaly na první miminko tak dlouho, že už nebylo možné, aby je samy odnosily, a jistě na tom mají podíl i zdravotní omezení. Díky náhradním matkám se potomků dočkaly modelky Tyra Banks a Naomi Campbell (ta se stala maminkou v 50 letech. O náhradní matce se spekuluje, sama modelka to nepotvrdila) i herečky Rebel Wilson či Lucy Liu.

Kim Kardashian a Hilaria Baldwin chtěly další děti

Kim Kardashian a Kanye West měli společně už dvě děti, když se rozhodli ještě rozšířit rodinu. Náhradní matky jim odnosily třetí a čtvrté dítě. Hvězda reality show si totiž vyslechla závažnou porodnickou diagnózu placenta accreta, která se vyznačuje tím, že placenta je vrostlá příliš hluboko do děložní stěny.

Hilaria Baldwin prodělala při cestě za velkou rodinou několik potratů, a tak se po čtyřech dětech rozhodla pro náhradní matku. Jaké ovšem bylo její překvapení, když ta nakonec přivedla na svět až dítě číslo šest, protože mezitím Hilaria porodila své páté dítě sama. Koncem loňského roku se rodina rozrostla ještě o sedmé dítě, a to bez pomoci další ženy. Alec Baldwin je tak hrdým otcem osmi dětí, když nejstarší Ireland má z prvního manželství s Kim Basinger.

I slavný herec Robert De Niro má tři ze šesti potomků díky náhradní matce. Ta přivedla na svět dvojčata z druhého a dceru z třetího manželství.

Priyanku Chopra s Nickem Jonasem, Sarah Jessiku Parker s Matthewem Broderickem, Nicole Kidman s Keithem Urbanem a mnoho dalších, kteří rovněž využili služeb náhradní matky, najdete také v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články