Pavla Tomicová předvedla ve Varech zbrusu novou postavu. Jak se herečce povedlo shodit 35 kilo?

Pavla Tomicová předvedla ve Varech zbrusu novou postavu. Jak se herečce povedlo shodit 35 kilo?
Zdroj: Herminapress
Pavla Tomicová představila na festivalu v Karlových Varech svůj nový film A pak přišla láska.Pavle to v modro-bílých šatech s motivem květin neuvěřitelně slušelo.Do Karlových Varů si Pavla přivezla syna Adama Křenka.Už na oslavě šedesátých narozenin, kterou pro Pavlu Tomicovou přichystali přímo na place kolegové ze seriálu ZOO, bylo znát, že herečka výrazně zhubla.+ 7 fotek+ 8 fotek

Zpráva, že Pavla Tomicová (60) zhubla, obletěla Česko již koncem minulého týdne, kdy oslavila šedesáté narozeniny s kolegy z primáckého seriálu ZOO. Teprve na festivalu v Karlových Varech ale herečka osobně představila svou novou postavu veřejnosti. A sekne jí to tedy náramně!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 04. 07. 2022 16:30

Pavla Tomicová představila na festivalu v Karlových Varech svůj nový film A pak přišla láska. Neuvěřitelně jí to slušelo! Oděná do modro-bílých šatů s nápaditým květinovým vzorem byla k nepřehlédnutí.

Tajemství úspěchu? Střídmý jídelníček, tvrdí Tomicová

Podle Blesku zhubla herečka za poslední dobu úctyhodných 35 kilogramů. "Opravdu jsem špatně jedla, teď se snažím být střídmá," prozradila tajemství svého úspěchu Tomicová, která si polepšila o dvě konfekční velikosti. Ve zvyku prý měla celý den nejíst a pak do sebe hodit vše, co našla v ledničce„Během jedné kúry mi k mému překvapení pan dietolog řekl, že jsem podvyživená, což by mě ani ve snu nenapadlo. Vysvětlil mi, že hrozně špatně žiju a jím. Že žádné diety držet nemusím, ale měla bych se naopak pořádně nadlábnout,“ prozradila v roce 2021 herečka pro web iPrima.

Ke shazování kilogramů krom vylepšené životosprávy přispěla také faktem, že má i díky natáčení seriálu ZOO stále co dělat, a tak rozhodně nelenoší na gauči. "Byla jsem zvyklá, že se hodně hýbu, ale kvůli covidu to najednou nebylo možné,“ vzpomíná na dobu, kdy nabrala váhu poté, co výrazně zhubla díky účasti v taneční soutěži StarDance v roce 2018.

Pavla Tomicová v minulosti hubla opakovaně

Herečka, která podle webu nasehvezdy.cz trpí cukrovkou, vážila před 12 lety 92 kilo. Tehdy se poprvé před zraky veřejnosti rozhodla se svou váhou něco udělat. "Rozhodla jsem se, že půjdu příkladem všem ženám," citoval seriálovou Anežku web iDnes. "Chtěla bych získat alespoň kondici, problém mi dělá i šlapání do schodů. Když navíc zhubnu, tak to bude prima. Ráda bych shodila takových deset kilo. A jestli si věřím? Ne. Věřím ale svému trenérovi," pravila tenkrát odhodlaně.

Inu, pokud si stejný závazek dala i při letošním hubnutí, překonat se jí ho povedlo hned dvojnásobně. A za to klobouk dolů!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články