Herečka Pavla Tomicová (60) radikálně zhubla. Fanoušci ji málem nepoznali

Herečka Pavla Tomicová (60) radikálně zhubla. Fanoušci ji málem nepoznali
Zdroj: Herminapress, se souhlasem TV Prima/koláž Lifee.cz
Pavlu Tomicovou čekalo na place seriálu ZOO překvapení, kolegové jí popřáli vše nejlepší k šedesátým narozeninám.Mezi gratulanty nechyběla ani herečka Sabina Laurinová. „Přeju, ať jsme stále mladé, a to jsme! Pevné zdraví, radost, energii a aby měla pořád tak skvělé kolegy, jako jsme my,“ vyznala se.K jubileu gratulovala Tomicové také Michaela Pecháčková alias Sid. „Pavle bych popřála jen to nejlepší. Je to výborná kolegyně, tak hlavně, aby nás dlouho bavila svým smíchem a nadhledem. Je skvělá,“ vzkázala jí mimo jiné.Pavla o chystané oslavě nevěděla, a tak ji dojala k slzám.+ 7 fotek+ 8 fotek

Doslova a do písmene k nepoznání byla na oslavě svých šedesátých narozenin herečka Pavla Tomicová. Oblíbená umělkyně, která se vždy pyšnila plnou ženskou postavou, přijímala gratulace od kolegů z primáckého seriálu ZOO výrazně pohublá!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 01. 07. 2022 16:00

Herečku s nezaměnitelným smíchem čekalo po příchodu na plac velké překvapení. Kolegové v čele s režisérem Jaromírem Polišenským jí zazpívali "Všechno nejlepší", popřáli k jubileu a předali kytičku a ovocný koš. Pavla Tomicová chvílemi jen stěží zadržovala slzy dojetí.

Pocity nejdou popsat slovy, vyznala se Pavla Tomicová

„Všimla jsem si, že už mi lidé přestávají přát, ať se dožiju ještě jednou tolik. Chápou, že už by to asi nešlo. Ráda bych byla výjimečná, ale ono by mě to tu bez mých přátel nebavilo. Je to krásný, být obdarovaný, a navíc když je to od lidí, se kterými je mi fajn. Víc k tomu nedokážu říct, protože pocity a dojmy nejdou popsat slovy,“ vyznala se herečka v oficiálních materiálech TV Prima.

Před 12 lety vážila Pavla Tomicová 92 kg

Už na první pohled bylo patrné, že seriálová Anežka výrazně zhubla. Na oslavu místo tradiční kypré ženy dorazila Pavla, kterou fanoušci stěží poznali. Kila se jí podařilo shodit díky zdravé životosprávě. "Opravdu jsem špatně jedla, teď se snažím být střídmá,“ prozradila Blesku herečka, která zhubla úctyhodných 35 kg.

Tomicová, která před 12 lety vážila podle iDnes.cz 92 kg, se v minulosti opakovaně pokoušela o redukci váhy. Velkou zatěžkávací zkouškou pro ni byla například účast v taneční soutěži StarDance v roce 2018, nebo fakt, když se od lékařů podle webu nasehvezdy.cz před lety dozvěděla, že má cukrovku. Za tři roky pak zhubla neuvěřitelných 35 kilo.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články