Adam Mišík v kožichu a jeho krásná přítelkyně celá v kůži: Premiéra filmu Banger se nesla v duchu výstředností

Adam Mišík v kožichu a jeho krásná přítelkyně celá v kůži: Premiéra filmu Banger se nesla v duchu výstředností
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Adama Mišíka, který ztvárnil ve filmu Banger hlavní roli, doprovodila na premiéru přítelkyně Natálie Jirásková, dcera Ivy Kubelkové.Natálie s Adamem film prezentovali už na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech.Natálie překvapila černým koženým kompletem, který velmi těsně obepínal její dokonalé křivky. Něžná blondýnka se tentokrát představila trochu jinak - a vlastně proč ne?Také Adam Mišík se zahalil do černé, tedy pokud nepočítáme bílé tenisky. Huňatý kožich je do sychravého podzimního počasí jako dělaný, ovšem hodí se také na červený koberec?+ 11 fotek+ 12 fotek

Dlouho očekávaná premiéra filmu Banger slavnostně proběhla v pondělí v Praze a podle outfitů hlavních protagonistů bychom mohli usoudit, že předepsaným dress codem byla kůže, pokud možno holá nebo potetovaná. Nouze ovšem nebyla ani o zajímavé módní kreace pánů - Adam Mišík například oblékl pořádně huňatý kožich.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 09. 2022 12:00

Hlavní protagonista filmu Banger Adam Mišík na snímek upozornil už na letošním Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Veřejnost tenkrát žasla nad jeho očními linkami a výrazným sakem s kamínky, které oblékl na holé tělo. Ani pražská premiéra se bez podobných výstředností neobešla.

Adam Mišík: Chtěli jsme se posunout z českého levelu

„Chtěli jsme tu událost posunout z toho českého levelu, povýšit ji a dát jí světový nádech. Myslím, že se nám to podařilo," zamýšlel se v létě Adam Mišík v rozhovoru pro Lifee.cz, samozřejmě, že my Češi jsme trochu konzervativní. My se to snažíme posouvat, ať si každý dělá, co chce. Myslím, že hranice by se měly překonávat."

Dcera Ivy Kubelkové se zahalila do kůže

Ani na pražskou premiéru svého filmu se Adam neoblékl do fádního sáčka - zvolil poněkud excentričtější model, a to huňatý černý kožich v kombinaci s výrazným řetězem a koženými kalhotami. Kožich ho teď, s příchodem podzimu, jistě zahřál při noční cestě z kina.

Doprovod mu opět dělala přítelkyně Natálie Jirásková, dcera Ivy Kubelkové, která své dlouhé nohy rovněž zahalila do kůže. Jak nám před časem sama svěřila, černou barvu si v poslední době oblíbila.

Film není primárně o drogách, říká Mišík

Adam Mišík si prý rolí dealera kokainu splnil velký herecký sen„Náš film primárně není o drogách. Je to příběh kluka, který chce něco dokázat a sáhne k tomuto řešení, prodávat drogy, protože je to jednoduchá cesta k penězům a k tomu žít na vyšší noze," vysvětluje Adam v našem rozhovoru.

„My v tom filmu drogy rozhodně neglorifikujeme, ani neříkáme: ,Děti, neberte drogy.' Prostě jsme to vyobrazili v syrové podobě tak, jak to bohužel někdy bývá," dodává Adam, syn legendárního Vladimíra Mišíka, který pro film také složil ústřední píseň, každý člověk si to už musí přebrat podle sebe. Baví mě, když film dává divákům prostor udělat si vlastní názor."

Snímek Banger si vysloužil celkem osm nominací na Českého lva. O cennou sošku bude soutěžit Adam Mišík i Marsell Bendig v hereckých kategoriích a zároveň film soutěží o ocenění za nejlepší režii, scénář, kameru, hudbu a o hlavní cenu za nejlepší celovečerní hraný film. Předávání cen proběhne 4. března a přenášet jej bude Česká televize.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články