Premiéra filmu Hranice lásky: Vagnerová oslnila v průhledném modelu, vnučka Miloše Formana v pánském stylu

Premiéra filmu Hranice lásky: Vagnerová oslnila v průhledném modelu, vnučka Miloše Formana v pánském stylu
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Hana Vagnerová vyvedla na premiéru filmu Hranice lásky svého francouzského přítele Nicolase, který je o čtyři roky mladší.Před fotografy se pohledný pár vůbec nestyděl a předvedl ukázkovou líbačku.Hanka po boku svého přítele doslova zářila.Premiéru si užívala v průhledných šatech z dílny návrháře Lukáše Macháčka.+ 12 fotek+ 13 fotek

Premiéra filmu Hranice lásky znovu otevřela téma polyamorie. Hlavní protagonistka Hana Vagnerová (39) přitom neváhala zariskovat a do jámy lvové se vydala v průsvitných šatech, navíc po boku francouzského přítele, který nepříliš dobře rozumí česky. Vnučka Miloše Formana Antonie (24) byla o poznání zdrženlivější a fotografům předvedla dokonale cudný pánský outfit.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 11. 2022 12:00

Antonie Formanová se svou vášní pro pánský styl netají. „Ráda se cítím pohodlně a dobře. Zároveň mi přijde velmi elegantní, když má žena na sobě oblek," vysvětlila v rozhovoru pro Lifee.cz, který vznikl na letošním Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Antonie Formanová: Rozpuštěné vlasy a masivní šperky

Právě zde byl film Hranice lásky poprvé představen veřejnosti. „Přiznám se, že vůbec nejsem typ ženy, která by dokázala nosit vějíř," tvrdí až téměř stydlivě Antonie, která působí velmi přirozeně a půvabně i s minimem make-upu.

Neužije ji ani na hodinové stylingy účesu, což dokázala i v pražské Lucerně, kam zavítala v černých kalhotách cigaretového střihu, černých espadrilkách, šedém sáčku a s volně rozpuštěnými havraními vlasy. „Jsem v tomto ohledu úplně mimo. Jak ráno vstanu, tak jdu. Bude to tím, že mám opravdu hodně vlasů a je těžké se o ně starat. Většinou je upravím rukama, pohrábnu a vyrazím do světa," směje se sympatická umělkyně, která si vlasy také odmítá barvit.

Jedinou výstředností, kterou si tak Antonie Formanová na premiéře filmu Hranice lásky dovolila, byly masivní šperky od českého klenotníka Dicka Wolfa.

Hana Vagnerová jako víla v průsvitné róbě

Kolegyně Hana Vagnerová tak zdrženlivou Antonii svým outfitem tak trochu zastínila. Fotografům zapózovala v průhledné antické róbě od návrháře Lukáše Macháčka, doplněné o extravagantní střevíčky, a do kina s sebou přivedla také svého francouzského přítele Nicolase Escaviho. Jak to zamilovanému páru na slavnostní premiéře slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

O čtyři roky mladší sympaťák, který miluje sport, se ve vodách českého showbyznysu začíná pohybovat s klidem, který mu mnozí mohou závidět. Nový film jeho partnerky Hranice lásky přitom slibuje lehce erotickou podívanou, a je tedy s podivem, že pohledný Francouz na svoji Hanku nežárlí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články