Premiéra filmu Jan Žižka přilákala slavné páry: Hanychová se Soukupem, Šebrle a Vágner s novými láskami

Móda z premiéry filmu Jan Žižka: Agáta Hanychová dorazila s Jaromírem Soukupem a nechyběla ani Kateřina Brožová s dcerou
Zdroj: Herminapress
Režisér Petr Jákl přišel v doprovodu své ženy Romany Jákl Vítové, která na červený koberec oblékla slavnostní rudou róbu. Ve společnosti byla s manželem po velmi dlouhé době. Tatínek Petra Jákla, kaskadér Petr Jákl starší, v doprovodu své ženy.Britská herečka Jennifer Armour patřila mezi pozvané zahraniční herce. Neoblékla večerní róbu, ale slušivý kostýmek v zelené barvě, který lichotí jejím ženským křivkám.Karel Roden přišel oblečen podle předepsaného dress codu. + 26 fotek+ 27 fotek

Premiéru filmu Petra Jákla, Jan Žižka, přilákala řadu známých osobností, z nichž některé byly ve společnosti vůbec poprvé viděny se svými drahými polovičkami. Novou láskou se pochlubili Roman Šebrle nebo Petr Vágner, a na červeném koberci se objevila také Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem. Jak jim to slušelo?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 09. 2022 09:00

Hollywoodský film Petra Jákla, který vyšel na 450 milionů korun, byl pro známé osobnosti pádným důvodem vyjít do společnosti. Nouze sice nebyla o zdobné róby za tisíce, největší pozornost ale před kinem upoutaly dvojice, které spolu příliš často na společenských událostech nevídáme.

K zamyšlení jsou ovšem pánové, kteří své partnerky v krásných róbách doprovodili v obyčejných džínových kalhotách. Mezi ně patřili například Petr Janda, Jaromír Soukup nebo Martin Dejdar.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup

Kdo by čekal, že v den premiéry jejich ostře sledované talk show budou večer oba přilepeni k televizní obrazovce a budou napjatě čekat na první reakce veřejnosti, ten by byl na omylu. Agáta namísto večera na gauči oblékla rudou sukni a černý  top s krajkou, a vyrazila do centra Prahy.

Jaromír Soukup vyšel na červený koberec o poznání méně formálně, než bychom u tak slavnostní příležitosti čekali. Zatímco ostatní pánové přišli ve večerním obleku, Jaromír přišel na červený koberec v saku, bílém tričku a džínových kalhotách.

Roman Šebrle a Lenka

Poprvé se ve společnosti objevil moderátor Roman Šebrle se svou novou přítelkyní Lenkou. Seznámili se přes sociální sítě a netají se tím, že rozvod s bývalou ženou už je pro něj pouhou formalitou.

Šebrle, který si ve filmu Jan Žižka také zahrál, oblékl o poznání slavnostnější oblek, než majitel televize Jaromír Soukup. Jeho přítelkyně zase na červeném koberci zazářila v černé róbě s průhlednými detaily a účesu, který byl asymetricky sčesaný do strany.

Petr Vágner a Silvie

Šebrle není jediným moderátorem televize Prima, který se v novém Jáklově filmu objevuje. Zahrál si zde také Petr Vágner, který na červený koberec přišel v doprovodu své přítelkyně Silvie. A podobně jako Šebrle, ani Vágner zatím není rozvedený a s novou láskou už do společnosti chodí. 

Zatímco Roman Šebrle oblek doplnil motýlkem, Vágner naopak košili u krku ležérně rozepnul. Také jeho přítelkyně přišla zahalena v černé barvě. Oblékla overal se zajímavě řešenými rameny a v pase přepásaný páskem. Komplet doplnila světlým subtilním psaníčkem a lodičkami v krémové barvě.

Film si nenechaly ujít ani další známé páry. Jak to slušelo dceři Ivy Kubelkové po boku Adama Mišíka? A co oblékla půvabná manželka Martina Dejdara, Daniela? Podívejte se v naší velké fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články