Móda z premiéry Přání k narozeninám: Josefína Klusová s rodiči v černém, Holubová s bobulemi na čelence

Móda z premiéry Přání k narozeninám: Josefína Klusová s rodiči v černém, Holubová s bobulemi na čelence
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Tomáš Klus vyvedl na filmovou premiéru manželku Tamaru a nejstarší dceru Josefínu, které je deset let.Pro Josefínu to byla velká premiéra ve společnosti.Rodinku Klusových přišla mezi fotografy podpořit Eva Holubová.Eva Holubová svůj outfit ozvláštnila čelenkou s bobulemi.+ 15 fotek+ 16 fotek

V pražské Lucerně měl slavnostní premiéru film režisérky Marty Ferencové Přání k narozeninám. Nechyběly na ní hlavní hvězdy Eva Holubová, Veronika Khek Kubařová, Igor Orozovič nebo Tomáš Klus, který do kina vyvedl také manželku Tamaru a nejstarší dceru Josefínu (10). Z té už je velká slečna a svůj první večírek ve společnosti si vedle rodičů náležitě užila.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 01. 2023 10:20

Herečka Eva Holubová (63) dorazila v černém kompletu sukně a halenky, který ozvláštnila světlým šátkem, korálkovým náhrdelníkem a mladistvou čelenkou s červenými bobulemi. Natáčení si pochvaluje. „Nebyl den, kdy bych se nezasmála, byť bylo náročné - vedro a našlapaný program se musel stihnout, než začalo padat světlo,” uvádí Holubová na svém Instagramu.

Eva Holubová v peřejích Sázavy

Jak prozradila, střihla si i náročnější scény, a to za velké podpory štábu. „Producenti pořád na place, pomáhali, kde bylo třeba. Adam Dvořák, který film stříhá a napsal s Martou scénář, spoluproducent, si oblékl neopren a potopen v Sázavě mě jistil, když jsem sama jela peřejemi na lodi, protože jsem se bála," chválí herečka spolupracovníky.

Natáčení Přání k narozeninám poznamenala tragédie

Štáb se musel vyrovnat i se smutnou událostí, která se na místě nedávno přihodila. Točili jsme v Pikovicích, tam jsem jezdila v dětství pod stan. Sázava je úchvatná řeka, ale nebezpečná. Dva dny před natáčením se v ní utopili dva mladí vodáci. Chlapec a dívka. Brr!! Jsem taky máma, točíme rodinnou komedii, moje role je plná mateřství, emoce lítají," vysvětluje Eva Holubová svým fanouškům.

Tomáš Klus vyvedl na premiéru desetiletou Josefínu

Písničkář Tomáš Klus (36), velký kamarád Evy Holubové, si ve filmu Přání k narozeninám také zahrál. Vybavil si přitom jedny své nezapomenutelné narozeniny. Šlo o třicátiny a Tomášovi je tehdy připravila jeho žena se zpěvákovým manažerem. Klus do poslední chvíle nic netušil. Zástěrkou byl rozhovor v rádiu.

Čekala tam na mě spousta lidí, které jsem potkal během celého života. Když mi bylo osm, když mi bylo patnáct, když mi bylo dvacet… Pocházeli z různých světů a já měl pocit, že jsem ve snu," vzpomíná Klus v oficiálních materiálech filmu.

Vůbec to nedávalo smysl, vždyť se navzájem neznali, co tam dělali? A na konci celého špalíru stál Wabi Daněk a hrál mi. To jsem byl fakt šťastný,“ dodává písničkář, který se na premiéře objevil s manželkou Tamarou a nejstarší dcerou Josefínou. Desetiletá slečna měla dlouhé vlasy spletené do dvou copů a první společenský večer si mezi novináři a fotografy vyloženě užívala.

Simoně Babčákové zelená sluší

V pražském kině Lucerna se objevila také herečka Simona Babčáková (49), kterou můžeme v novém filmu rovněž vidět. Oblékla elegantní černé sako, kalhoty a kotníkové boty na podpatku a komplet ozvláštnila výraznou zelenou blůzkou, kterou doplňovaly nepřehlédnutelné visací náušnice. Herečka byla v typicky krátkém účesu šik a viditelně v dobré náladě.

Také ona zavzpomínala na narozeniny, které jí utkvěly v paměti - paradoxně nebyly její. „Navždy si budu pamatovat padesátiny Ivana Trojana, který nevěděl, že se chystá oslava. Podařilo se to utajit, normálně začalo představení a asi po deseti minutách, po určité narážce Mirka Krobota, se rozsvítil sál, a on viděl, že je plný jeho milovaných. V tu chvíli jsem si myslela, že se mu srdíčko zastaví. Bylo to krásný,“ popsala herečka z Dejvického divadla.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články