Rihanna je těhotná: 5 největších skandálů, kterými známá rebelka pobouřila svět

Rihanna je těhotná: 5 největších skandálů, kterými známá rebelka pobouřila svět
Zdroj: Showpix
Rihanna se poslední lednový den pochlubila fotkami s otcem svého dítěte, rapperem A$AP Rockym.Na fotografiích ukázala zpěvačka vůbec poprvé těhotenské bříško.Na protest proti puritánskému chování Instagramu, který zakázal její nahé fotky, dorazila Rihanna na předávání cen CFDA ve velmi průhledných šatech.Rihanna se nahoty nebojí. V průhledných šatech bylo vidět téměř všechno.+ 2 fotky+ 3 fotky

Držitelka devíti cen Grammy Rihanna (33) sice zpívá jako bohyně, za andílka ale nikdy nebyla. Až nyní se po letech bouřlivého života zdá, že se barbadoská kráska konečně usadí. Před pár dny oblétly svět snímky jejího těhotenského bříška. Své první dítě čeká zpěvačka po dvouletém vztahu s rapperem A$AP Rockym. Připomeňte si pět největších skandálů bouřlivačky RiRi!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 02. 2022 12:00

„Jsem černoška, pocházím z černošky, která se rovněž narodila černošce, a tak dále. Porodím černošku, to je jasná věc. Taková jsem, to je moje podstata z hlediska mé duše i DNA,“ nechala se podle agentury AP slyšet Rihanna před dvěma lety. V té době také začínala randit s rapperem A$AP Rockym a čerstvá zamilovanost v ní zřejmě rozpoutala myšlenky na mateřství.

Rihanna ale nikdy nepatřila mezi zdrženlivé panenky, co sedají v koutě. Naopak. Je až s podivem, že ji zakrátko budeme vídat v úplně nové roli. Pojďme si tedy připomenout její nejdivočejší období a skandály, na které už teď můžeme jen vzpomínat.

Svou nahotou popudila Instagram

Svlékala se často a ráda. Jakousi náhodou - nebo to snad byl záměr? - zveřejnila na Instagramu svoji fotku nahoře bez, čímž porušila pravidla komunity. Instagram ji proto zdvořile požádal, aby snímek stáhla. To sice zpěvačka udělala, ale obratem ho zveřejnila na Twitteru. Na dalších šest měsíců její instagramový účet ze záhadného důvodu zmizel, aby se poté znovu objevil. Na oslavu shledání zveřejnila Rihanna fotku, na které se její kreslené já drží za ruku s logem Instagramu pod hashtagem #RIHunited.

Popuzena chováním Instagramu měla zpěvačka pocit, že chce svoji nahotu o to hlasitěji vykřičet do světa. Na předávání cen CFDA proto na protest dorazila v průhledných šatech a triumfálně se usmívala do fotoaparátů.

Klip plný vulgarit, násilí a drog

„Bitch Better Have My Money" je pravděpodobně Rihannin dosud nejkontroverznější hudební videoklip. Je plný nahoty, vulgarit, násilí a zmínek o drogách. Přestože se píseň stala hitem, videoklip veřejnosti příliš nesedl. Sedmiminutový spot si ale právě díky kontroverzi získal mnohem více pozornosti, než se původně čekalo. Skandál tak Rihanna opět mistrovsky proměnila ve vítězství.

Milostný trojúhelník s Chrisem Brownem a Drakem

Dlouhé roky prožívala zpěvačka velké milostné turbulence se zpěvákem Chrisem Brownem. Ten ji dokonce fyzicky napadl a byl odsouzen za domácí násilí. O to víc fanoušky šokovalo, když se zpěvačka k agresorovi po incidentu vrátila a dál s ním profesně spolupracovala. Jejich bouřlivý vztah dospěl vrcholu v momentě, kdy Rihanna přizvala do milostného trojúhelníku - samozřejmě proti Brownově vůli - rappera Drakea.

Před deseti lety tak mělo v jednom newyorském podniku dojít k události, kdy Chris Brown nechal Rihanně poslat lahev šampaňského a ta se mu vrátila s vulgárním vzkazem: „Spím s láskou tvého života, vyrovnej se s tím." Netřeba dodávat, že v klubu poté došlo k velké rvačce mezi oběma hudebníky.

Podivné šňupání na festivalu

Rihanna se nikdy netajila tím, že coby rekreační drogu ráda užívá marihuanu. Video z hudebního festivalu Coachella ji však mělo zachytit při činnosti, která nápadně připomíná šňupání kokainu. Proti tomu se však podle BBC Rihanna ostře ohradila s tvrzením, že si jen" připravovala jointa. "Každý by poznal, že je to joint, který zakládám cigaretou! Kdo šňupe tabák?!"

Trauma z návštěvy striptýzového klubu 

Závěrem neuškodí přidat k dobru zážitek, který si (tenkrát ještě divoká a bezdětná) Rihanna odnesla ze striptýzového klubu v Thajsku a se kterým se pochlubila na Twitteru„Buď jsem byla včera v noci na hadry, nebo jsem viděla thajskou ženu, jak vytáhla živého ptáka, dvě želvy, břitvy, střílela šipky a ping pongové míčky, to všechno ze své ,pussy' (přirození - pozn. red.). Ptačí peří bylo vlhké! Lol. Potom se pokusila proměnit vodu v colu. Jen říkám, že voda šla dovnitř a cola ven. Jsem traumatizovaná!" Nutno podotknout, že klub ji za tuto reklamu příliš nepoděkoval. Po její návštěvě musel zavřít, protože neměl licenci.

Na první fotografie Rihanny s těhotenským bříškem a další klenoty z archivu se podívejte v naší fotogalerii.

Zdroje informací:

Therichest.com

Dailymail.co.uk

Theguardian.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články