SuperStar Tereza Mašková o změně image: Růžová mi dodává sebevědomí a odvahu

SuperStar Tereza Mašková o změně image: Růžová mi dodává sebevědomí a odvahu
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Zpěvačka Tereza Mašková na sebe upozornila v roce 2018, kdy vyhrála soutěž SuperStar.Nyní budeme Terezu Maškovou vídat v hlavní roli muzikálu The Bodyguard, který připravuje na březen roku 2023 pražské Hudební divadlo Karlín.Tereza Mašková se svými růžovými vlasy ráda experimentuje.Odstín růžové barvy má Tereza Mašková pokaždé jiný.+ 14 fotek+ 15 fotek

Zpěvačka Tereza Mašková (26) na sebe v roce 2018 upozornila v soutěži SuperStar a většinu lidí zaujaly kromě silného hlasu také její růžové vlasy, ke kterým přišla čirou náhodou před castingem. Teď nastupuje do muzikálu The Bodyguard a bude se v hlavní ženské roli alternovat s Evou Burešovou. Hrozí snad, že růžovou barvu nahradí fádní hnědou?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 11. 2022 12:00

Podle Terezy Maškové jsou růžové vlasy její poznávací značkou už od dob SuperStar a po jiné barvě netouží, byť nezastírá, že myšlenky na změnu odstínu už se jí v hlavě objevily. „I já jsem takové myšlenky měla. Ale vlastně jsem se s tou růžovou ztotožnila a cítím se v tom moc dobře. Řekla bych dokonce, že mi to dodává jistou odvahu nebo sebevědomí," zamýšlí se Tereza Mašková v rozhovoru pro Lifee.cz.

Ta růžovka prostě se mnou je a asi i zůstane," míní zpěvačka, která se svými růžovými vlasy v průběhu času vymyslela ledacos - ostříhala je na mikádo, prodloužila po hýždě, zvlnila je a zase narovnala. Ve kterém období to Tereze Maškové slušelo nejvíce, se můžete podívat v naší velké fotogalerii.

Je The Bodyguard vaše první muzikálová zkušenost?

Já jsem vystudovala obor muzikál, mám konzervatoř. Měla jsem i možnost si zahrát v Činoherním klubu ve hře Sopranistky, ale byla to vlastně jediná zkušenost. Nebudu lhát, že ze současné situace, kdy alternuji Evu Burešovou, nejsem nervózní. Ale zároveň se na to moc těším. Je to pro mě výzva a zároveň krok směrem k oboru, který jsem dlouho nedělala. Budu bojovat!

Film Osobní strážce znáte, že?

To víte, že ano. Viděla jsem ho asi třikrát, miluju to od dětství. Pořád vidím, jak ona běží za tím letadlem, a ta velká romantika...

Muzikál znamená také tanec. Jak jste na tom s tancem?

Tancování mě baví a doufám, že nejsem úplné dřevo. Samozřejmě, že i tohle pro mě bude výzva. Naposledy jsem tancovala na škole a ve svém videoklipu.

Jak to teď bude s vašimi růžovými vlasy? Co na to říká vedení divadla?

Ještě jsme to neřešili, ale určitě to nějak vyřešíme.

Alternujete se s Evou Burešovou, ale typově vypadáte každá jinak. Jak jste si sedly?

Známe se z pořadu Tvoje tvář má známý hlas a alternovaly jsme se spolu také v Sopranistkách. Známe se a myslím, že jsme spolu naprosto v pohodě.

Bude vám Eva dávat také nějaké rady?

Já doufám, že ano! Už je to ostřílená herečka a zpěvačka, tak můžu jen doufat, že mi nějaké podpultovky dá.

Zaznamenala jste už na svoji image komentáře toho typu, že byste ji měla změnit? Narážím právě na barvu vašich vlasů.

Ano, tyto komentáře a nápady se samozřejmě objevují. I já takové myšlenky měla. Ale vlastně jsem se s tou růžovou ztotožnila a cítím se v tom moc dobře. Řekla bych dokonce, že mi to dodává jistou odvahu nebo sebevědomí. Ta růžovka prostě se mnou je a asi i zůstane.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články