Saša Rašilov prozradil, jak oslavil padesátiny: Měl jsem všechny své děti pohromadě, což je vzácné

Saša Rašilov prozradil, jak oslavil padesátiny: Měl jsem všechny své děti pohromadě, což je vzácné
Zdroj: Herminapress
Herec Saša Rašilov oslavil na konci července 50. narozeniny.Web Lifee.cz ho potkal na křtu limitované edice panenek od návrháře Osmanyho Laffity. Na čerstvého padesátníka nevypadá, bez ohledu na šediny, kterými mu zvolna prokvétají vlasy.Herec vysvětloval, že měl v plánu přijít s nejmladšími dcerkami, kdyby ovšem nebyly nemocné.Přislíbil, že nové panenky jim moc rád přinese domů.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herec Saša Rašilov je otcem čtyř dcer a před pár dny také vstoupil do klubu padesátníků. Co hezkého mu děvčata přichystala? Jak vzpomíná na chvíle, které se staršími dcerami strávil, když byly malé? A jak moc ho mají holky omotaného kolem prstu? O tom všem promluvil v rozhovoru pro Lifee.cz.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 08. 2022 14:30

Herec Saša Rašilov má z manželství s herečkou Vandou Hybnerovou dcery Josefínu (28) a Antonii (24). Se svou současnou ženou, herečkou Lídou Rašilovovou (37) pak vychovává holčičky Marušku (5) a Emilku (2). Ještě před dovršením padesátin se navíc Saša stal pyšným dědečkem - nejstarší dcera Josefína je totiž čerstvou maminkou.

Jako správný otec holek má herec doma téměř vypanenkováno. Dcery ho totiž mají dokonale omotaného kolem prstu, pokud jde o nákupy v hračkářství. Přiznávám se, nechám se dost často zlomit. Musím mít u sebe ženu, která řekne: ,Ne! Máte toho dost a nemáte uklizený pokojíček,'" směje se Rašilov.

Před pár dny jste oslavil padesátiny. Jak to probíhalo?

Nijak výjimečně jsem to neprožíval. Oslavil jsem to hezky, což znamená v úzkém rodinném kruhu. Měl jsem všechny své děti pohromadě, v jednu chvíli na jednom místě, což je opravdu vzácné. Měli jsme čas, byli jsme spolu celý den a bylo to moc hezké.

Co hezkého vám holky k narozeninám daly?

Ale jo, nějaké dárky jsem dostal. Jako ten hlavní dar ale vnímám přítomnost všech mých milovaných. Ty materiální mě až tolik neberou. Holky jsou na mě hodné a jsou vzorné. Nejkrásnější pro mě bylo, že jsme ten čas mohli strávit společně.

Mluvíme spolu na křtu limitované edice panenek, dával jste a dáváte panenky také vy svým dcerám?

No jasně, u nás je přímo vypanenkováno. Dnes jsme dostali čtyři nové panenky do sbírky. Holky byly a jsou sběratelky.

Sbíraly panenky i vaše starší dcery?

Sbíraly. To je asi ta největší klasika. Některé holky si hrají s autíčky, ale naše holky byly klasické panenkářky. Také u nás hodně letí zvířátka. Dvě mladší jsou víc na panenky, dvě starší víc milovaly zvířátka.

Jste jako rodič striktní, když se jde kolem hračkářství? Nebo podléháte nátlaku dětí?

Přiznávám, že se nechám dost často zlomit. Musím mít u sebe ženu, která řekne: ,Ne! Máte toho dost a nemáte uklizený pokojíček.' 

Takže s vámi děvčata manipulují?

Ano, klasicky, jak to bývá.

Co hezkého vás ještě čeká v létě?

Od září hrajeme zase naplno na Národní třídě v Divadle Metro představení Už tě mám dost. Do toho jsem v plném proudu Letních shakespearovských slavností, diváci mě mohou vidět v Zimní pohádce, kterou budeme hrát ještě v Brně a Ostravě.

Jaké jsou reakce diváků po covidové pauze?

Překvapivě máme plno a rád bych všem poděkoval, že se pandemií nenechali zlomit. Chodí a chodí dokonce i mladí lidé, z toho máme velkou radost. Co vím od kolegů, není to běžné všude a ve všech divadlech, o to víc si toho vážím.

Jak jste covidovou pauzu přestáli v rodině? Jste doma dva herci, mohlo to být náročné.

Nějak jsme to zvládli a odmítám se z toho vydělovat - blbě jsme na tom byli skoro všichni. Někdo hůř, někdo líp. Hlavně psychicky, dotkla se nás třeba nesvoboda pohybu. Doufám, že nás to jen utužilo a je to za námi.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články