Slavné české krásky, které milují výstřihy: Odvážné modely často oblékají Mottlová, Myslivcová i Ramba

Slavné české krásky, které milují výstřihy: Odvážné modely často oblékají Mottlová, Myslivcová i Ramba
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Nela Slováková miluje hluboké výstřihy. Nela dává ráda na odiv své opálené tělo. Silikonové poprsí jí dovoluje nosit nejrůznější střihy šatů. I další slavná blondýnka, Dominika Myslivcová, ráda dává na odiv své poprsí. + 33 fotek+ 34 fotek

Troufáte si? Jak hluboko už je moc? Vybrali jsme pro vás hned několik krásných žen, které se nebojí výstřihů tak hlubokých, že se v něm nejedno mužské oko utopí. A to bez ohledu na velikost poprsí! Patří mezi ně Bára Mottlová, Denisa Pfauserová, Tereza Ramba nebo Dominika Myslivcová. Věděli jste, že na hebký a jemný dekolt je výborná maska z droždí? Pomůžeme vám ji namíchat.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 02. 2023 08:00

Základem každého ženského šatníku a lákavě nadýchaného dekoltu je bezesporu správně padnoucí spodní prádlo. A potom také rafinované šaty, které z vás udělají královnu večírku.

Žádná žena nestojí o to, aby vypadala vulgárně, ale šikovně provedená malá provokace vám body k dobru spolehlivě připíše. Ideální je, když svůj výstřih ozdobíte také blyštivým šperkem nebo podprsenkou s netradičně řešeným košíčkem v oblasti dekoltu.

Iva Kubelková (45) sází na trendy podprsenky

Bez podprsenky, jen v sáčku nebo šatech na holém těle, zpravidla vyrážejí dámy s menším objemem košíčků. A i ty mnohdy problém vyřeší oboustrannou lepicí páskou. Ty s větší velikostí ňader si ovšem musí vypomoci podprsenkou. S tím souhlasí i Iva Kubelková, majitelka jednoho z nejkrásnějších dekoltů v republice.

Ne náhodou je právě ona tváří slavné značky spodního prádla„Trendy se stále posouvají. Myslím si ale, že u spodního prádla jde hlavně o to, aby ženě sedělo, lichotilo jí a cítila se v něm dobře. To je nejdůležitější. Klíčem proto je, abychom měly z čeho vybírat a nabídka byla co možná nejširší," svěřila se nám před časem Iva, která o své dokonalé křivky pečuje už 22 let vegetariánskou stravou a úplnou absencí snídaní.

I s malými ňadry uděláte velkou parádu

Výstřihy ovšem nejsou jen doménou žen s větší velikostí poprsí. Jak dokazují herečky Tereza Ramba nebo Denisa Pfauserová, i s malými ňadry umíme provést hodně parády. Proč výstřih neozdobit blyštivým šperkem, ideálně ve splývavém závěsu, který oko zavede hlouběji k pupíku? Odvážnější a rafinovanější šaty dokonce namísto obligátního dekoltu nabízejí kompletně holá záda a šperk se potom dráždivě spustí v linii krční páteře.

TIP: Přírodní maska pro hladký výstřih

Droždí je plné vitaminů a údajně má omlazující a zjemňující efekt. Poradit si dokáže také s akné v oblasti dekoltu. Jak na pleťovou masku, která vám znovu přičaruje krásu?

Potřebovat budeme droždí, teplé mléko a med. Droždí s mlékem a medem spojíme tak, aby vytvořilo kaši. Díky obsahu cukru v medu se kvasinky aktivují a naberou na síle. Masku necháme působit dvacet minut a poté ji smyjeme vlažnou vodou. Pro intenzivní účinek masku aplikujte dvakrát týdně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články