Jsou sebevědomé, ochranitelské a kralují společnosti. Které slavné ženy se narodily ve znamení Lva?

Slavné ženy narozené ve znamení Lva: Pořádně zařvat umí Madonna, Meghan Markle i Dana Morávková
Zdroj: Showpix, Herminapress/koláž Lifee.cz
Herečka Dana Morávková slaví narozeniny 29. července.Zpěvačka Madonna je rovněž hrdou Lvicí. Narodila se 16. srpna.Vévodkyně Meghan Markle, manželka britského prince Harryho, oslaví své narozeniny 4. srpna.Brněnská herečka Alena Antalová se narodila 28. července a letos oslaví krásné 50. narozeniny.+ 6 fotek+ 7 fotek

Ženy narozené v ohnivém znamení Lva vynikají velkou energií a mají sebevědomí na rozdávání, proto jsou rády středem pozornosti. Není divu, že mezi nimi můžeme najít tolik slavných osobností. Patří sem Dana Morávková, Madonna i Meghan Markle.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 07. 2022 12:00

Ohnivé znamení Lva nastává 23. července a trvá do 22. srpna. Ženy Lvice jsou podle astrologů ve společnosti přirozenými vůdkyněmi. Jsou atraktivní, dramatické, kreativní, sebevědomé a velmi dominantní. Platí zde také známé rčení rvát se jako lvice, a to především v situacích, kdy jde o jejich děti.

Lvice, kterým vládne ohnivé Slunce

Cokoli si Lvice zamane, toho dosáhne, bez ohledu na překážky nebo zákazy. Ne nadarmo jsou hrdými královnami mezi ostatními znameními zvěrokruhu. Díky své extrémně společenské povaze mají velké množství přátel, kteří jsou vůči nim loajální a velkorysí. „Lev, kterému vládne Slunce, to je Lev – král džungle," říká Narayana Montúfar, hlavní astrolog webů Horoscope a Astrology.

Udělat ve společnosti dojem, to Lvice milují

Pro toto znamení je typická kreativita, cit pro umění a opravdu velká ctižádostivost, proto není náhodou, že se tolik Lvic nachází mezi herečkami, zpěvačkami nebo modelkami. „Rysy tohoto znamení staví Lvice přímo do centra života a společenského dění," dodává Montúfar, „udělat dojem je pro ně úkol číslo jedna."

Za své ženské křivky se nestydí

Lvice jsou moudré ženy, které vědí, že krása vychází zevnitř, proto se zajímají primárně o duši. Své tělo hrdě nosí, protože je zdravé, nikoliv perfektní, a na ostatní vůbec nekoukají. Kdyby jim cokoliv kdokoliv řekl, budou se spíš podivovat, že se tím vůbec někdo zabývá," píše astroredaktorka Lifee.cz Denisa Zajíčková, která Lvice rovněž zařadila mezi sebevědomé dámy, které nemají problém promenádovat se po pláži v plavkách. Teď už chápete, proč je hrdou zrozenkyní tohoto znamení také královna popu Madonna?

Které známé osobnosti umí pořádně zařvat?

Kromě zmiňované femme fatale Madonny, okouzlující Dany Morávkové nebo sebevědomé Meghan Markle jsou Lvicemi také Zuzana Stivínová, Jennifer Lopez, Klára Cibulková, Gabriela Osvaldová nebo Sandra Bullock.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články