Slavní nadsamci: Víte, kolik dětí má Kevin Costner, Bolek Polívka či Roman Pomajbo?

10 slavných mužů, kteří mají kopu dětí: Víte, kolik dětí má Kevin Costner či Bolek Polívka?
Zdroj: Herminapress, Showpix
Herec Bolek Polívka má dětí celkem šest a ženatý je třikrát.Slovenský komik Roman Pomajbo si k padesátinám nadělil čtvrtého potomka, syna Eliota. Všechny děti má s manželkou Petrou.Roman Pomajbo má tři dcery: Vivien (13), Noemi (12), Timeu (8) a nejmladším členem rodiny je syn Eliot (2,5).Herec Alec Baldwin má dětí celkem osm. Z manželství s Kim Basinger má nejstarší dceru Ireland, z manželství s Hilarií Baldwin potom dvě dcery a čtyři syny. Jeho osmé dítě aktuálně Hilarie nosí pod srdcem.+ 7 fotek+ 8 fotek

Deset a více potomků? Pro některé muže to není problém. A ačkoli slavní tatínci často své partnerky za život střídají, herec Roman Pomajbo má všechny čtyři děti se svou ženou Petrou. Jak říká v rozhovoru pro Lifee.cz, jeho rodina už připomíná basketbalové družstvo i s náhradníkem. Kolik dětí mají jeho zahraniční kolegové?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 06. 2022 12:00

Věděli jste, že zpěvák Bob Marley měl minimálně 11 dětí? Ke stejnému počtu potomků bychom došli také u slavného komika Charlieho Chaplina. Ten byl čtyřikrát ženatý a jeho první syn zemřel už v dětském věku. Možná proto se do dalšího plození potomků opřel s takovou vervou.

Jak jsou na tom současní slavní muži?

Roman Pomajbo (53) - 4 děti

„Šest lidí! To už je pěkné basketbalové družstvo i s náhradníkem! Je to smečka - komunita, která už funguje vlastním životem. Už se nebojím ničeho, žádné pandemie, „vytvářím” si diváky sám," směje se herec Roman Pomajbo v rozhovoru pro Lifee.cz.

Ten má s manželkou Petrou tři holčičky - Vivien (13), Noemi (12) a Timeu (8), ke kterým v roce 2019 přibyl syn Eliot (2,5)„Když jsme čekali první dítě, tak se mě redaktorka jednoho média zeptala, zda to bude syn. Já jsem tehdy ve vtipu odpověděl, že ten bude až čtvrtý na řadě. No a co se stalo? Žena už mě upozornila, abych si dal pozor na to, co si přeji, protože se to může splnit. Ano, čtvrtý bude opravdu syn,“ těšil se na synka Roman Pomajbo v rozhovoru pro Super.cz.

Bolek Polívka (72) - 6 dětí

I v Česku najdeme podobné rekordmany. Herec Bolek Polívka je otcem hned šesti dětí a ženatý je celkem třikrát. Jeho nejstarší dcerou je kostýmní výtvarnice a režisérka Kamila (47), která se narodila do jeho prvního manželství se Stanislavou Polívkovou.

Matkou známé herečky Anny (43) je potom herečka Evelyna Steimarová. Syn Vladimír (32) se narodil do Bolkova druhého manželství s herečkou Chantal Poullain. Se svou třetí ženou, Marcelou Černou, má Bolek Polívka tři děti, Jana (17), Antonína (14) a Marianu (13).

Kevin Costner (67) - 7 dětí

Osobní strážce Kevin Costner má dětí celkem sedm. Z šestnáct let trvajícího manželství se Cindy Silvou má tři děti, Lily (35), Annie (38) a Joea (34).

Ze vztahu s Bridget Rooney potom nemanželského syna Liama (26). S bývalou modelkou a současnou manželkou Christine Baumgartner potom Hayese (13), Grace (11) a Caydena (14).

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články