Slavní o Haně Zagorové: Naši to nesou hodně špatně, přiznal Matyáš Hložek. Kornová vzpomínala na devadesátky

Slavní o Haně Zagorové: Naši to nesou hodně špatně, přiznal Matyáš Hložek. Kornová vzpomínala na devadesátky
Zdroj: Herminapress
Matyáš Hložek se svými rodiči Stanislavem a Alenou. Celou rodinu smrt Hany Zagorové velmi zasáhla, protože patřila mezi blízké přátele.Matyáš Hložek je Mužem roku 2017.Na Hanu Zagorovou vzpomíná také muzikálový zpěvák Martin Schreiner, který u zpěvačky doma okusil sekanou, bábovku a nezbytné šampíčko.Bývalá modelka Kateřina Kornová se s Hanou Zagorovou znala také díky svému bývalému muži Jiřímu Kornovi.+ 8 fotek+ 9 fotek

Smrt Hany Zagorové otřásla českým showbyznysem. V průběhu finále soutěže Muž roku někteří z pozvaných na populární zpěvačku zavzpomínali. Kateřina Kornová ji měla možnost poznat blíže díky svému bývalému manželovi Jiřímu Kornovi, Matyáš Hložek zase magazínu Lifee.cz prozradil, že jeho rodičům odsvědčila svatbu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 28. 08. 2022 08:00

Syn Stanislava Hložka přiznal, že smrt Hany Zagorové jeho rodiči otřásla, protože pěnice patřila do úzkého okruhu jejich přátel. „Pro celou naši rodinu je její odchod obrovská rána, hlavně pro mé rodiče. Naši to nesou opravdu hodně špatně," povzdechl si Matyáš Hložek, úspěšný model a Muž roku 2017.

Kateřina Kornová, bývalá modelka a herečka

„Je mi to moc líto. Zpráva o jejím úmrtí mě velice zasáhla a jsem z toho smutná. Chodila jsem na Hančiny koncerty a znaly jsme se. Kdysi jsme se potkávaly, bylo to v 90. letech, ještě když jsem byla s Jirkou Kornem - to se rozumí, že jsme na sebe v té době častokrát natrefily. Pravda ale je, že v posledních letech už jsem s Hankou v kontaktu nebyla.

Nikdy nezapomenu na společné natáčení, kde jsem tenkrát mohla být ještě jako úplně neznámá manekýnka. Na to mám moc hezké vzpomínky a ty si chci uchovat."

Martin Schreiner, muzikálový zpěvák

„Její úmrtí mě hodně zasáhlo, protože jsem měl tu čest ji poznat a jsem za to strašně rád. Paní Zagorová dělala na Instagramu své Randíčko a jeden večer si mě do něj pozvala. Bylo to živé vysílání z jejího bytu. Doma byl také pan Štefan Margita a měla kolem sebe všechny důležité lidi, kteří jí pomáhali. Nechybělo pohoštění a samozřejmě šampíčko. Byla připravená sekaná, bábovka a celé se to neslo v uvolněné a příjemné atmosféře. 

Co si budeme povídat, lidé, jako je ona, jsou skutečné ikony a občas mám pocit, jako by snad byli z jiného světa. Jsou to legendy. Setkání s ní mě moc potěšilo a jsem rád, že jsem ji mohl poznat. Bylo to skvělé. Mrzí mě, že odešla, ale tohle se prostě musí stát každému z nás."

Matyáš Hložek, model a zpěvák

„Je to obrovská rána. S Hankou Zagorovou jsme se samozřejmě znali, tedy abych to upřesnil, Hanka mě znala od mala. S mými rodiči se stýkali často, ale to si moc nepamatuji, byl jsem opravdu malý.

Chovala si mě a mým rodičům byli se Štefanem na svatbě za svědky - to mi byl rok. Byli naší rodině opravdu hodně blízcí, troufám si říct, že ze showbyznysu jedni z nejbližších. Znám to spíše z vyprávění a z fotek. Pro celou naši rodinu je její odchod obrovská rána. Hlavně pro mé rodiče, naši to nesou opravdu hodně špatně."

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články