Syn Leoše Mareše Matěj (13) oslavil narozeniny: Při sfoukávání svíček vyslovil dojemné přání

Matěj Mareš oslavil třinácté narozeniny: Táta Leoš Mareš se pochlubil dojemným videem
Zdroj: Showpix
Leoš Mareš neváhá podpořit jakoukoliv dobrou věc a vede k tomu i své syny.Leošova druhá manželka Monika Marešová si Matěje a Jakuba zamilovala. Nyní se společně radují z malé dcerky Alex.Leoše Mareše doprovází na koncerty vždy celá rodina, včetně jeho synů.Během koncertů nezapomene Leoš Mareš dojít své syny políbit do publika.+ 4 fotky+ 5 fotek

Moderátor Leoš Mareš se na sociálních sítích pochlubil videem z narozeninové oslavy svého mladšího syna Matěje. Přání, které vyslovil při sfoukávání svíček na dortu, nás vzalo za srdce. Žádné drahé dárky a manýry nečekejte, ke svým třináctým narozeninám si chlapec přeje úplně obyčejnou, ale o to vzácnější věc.

Markéta Behinová
Markéta Behinová 24. 06. 2022 09:30

Nejlepší, nejslavnější a nejlépe placený moderátor Česka má z předchozího manželství s Monikou Marešovou dva syny – Jakuba a Matyáše. Mladší z nich oslavil včera své třinácté narozeniny na škole v přírodě. Na slavnostní tabuli nechyběl dort se svíčkami. A jak to na správné oslavě bývá, zpívalo se Happy Birthday a sfoukávaly se svíčky.

Ať žije Matěj, ať žije láska!

Za přání, které teprve třináctiletý chlapec vyslovil, by se nemusel stydět ani dospělý člověk. „Něco si přej,“ vyzvala Matěje zřejmě paní učitelka. Matěj se zamyslel a něžně pronesl: „Třeba lásku. Učitelce se přání asi nezdálo, tak se Matěj zamyslel ještě jednou. Druhé přání už si nechal pro sebe. „Přej si něco hezkýho,“ našeptával mu ještě spolužák.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Jak se zamyslel. To je tak roztomilé u takového puberťáka (jednu takovou mám doma). Ale určitě to bylo nesmírně důležité přání. Hodně štěstí v životě přeji Matějovi,“ komentovala jedna z fanynek video Leoše Mareše. „Matěj ví, co je v životě důležité,“ přidala se další. Přání všeho nej posílá i naše redakce. Zatímco některým lidem ještě nedošlo, že právě láska je smyslem našeho života a jeho důležitou součástí, Matěj na to přišel už v dětství. Ať žije Matěj, ať žije láska!

Synové Leoše Mareše

Troufáme se říct, že nejoblíbenějšímu českému moderátorovi roste konkurence přímo před očima. Oba synové nezapřou podobu s tátou, nechybí jim ani humor a charisma. Je tedy jen otázkou času, kdy jeden z nich, nebo třeba oba najednou vyprodají několikrát po sobě O2 arenu a převezmou tátovo žezlo. Stejně jako Leoš, který neváhá podporovat slabší, i oni mají srdce na pravém místě.

Leoš Mareš nikdy nezapomene narozeniny svých synů patřičně oslavit i se svými fanoušky, kterých má jenom na Instagramu neuvěřitelných 1 100 000. Na podzim čekají sedmnácté narozeniny staršího syna Jakuba. A jakou oslavu připraví k prvním narozeninám dcerušce Alex?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články