Tajemství šatníku Leony Machálkové: Při výběru modelů dbá na jednu zásadu, díky níž je nepřehlédnutelná

Tajemství šatníku Leony Machálkové: Při výběru modelů dbá na jednu zásadu, díky níž je nepřehlédnutelná
Zdroj: Herminapress
Zpěvačku Leonu Machálkovou jsme zastihli na módní přehlídce Beaty Rajské, kde se dala do řeči s kolegyní Heidi Janků (vlevo) a redaktorkou Martinou Jandovou (vpravo).Tyhle okouzlující modré šaty s flitry vynesla Leona Machálková na předávání cen Český slavík 2021.Blondýnce Leoně Machálkové sluší výrazné barvy a třpyt, kterého se rozhodně nebojí. Její křehká krása ustojí i extravagantní střih šatů.Na koncertní pódia Leona Machálková často volí modely, na které se návštěvník nemůže vynadívat.+ 6 fotek+ 7 fotek

Zpěvačka Leona Machálková vypadá i po padesátce stále mladistvě a její outfity nepostrádají vtip ani eleganci. Jak se svěřila webu Lifee.cz, dodržuje při výběru oblečení na koncerty jednu zásadu, přes kterou nejede vlak. A díky ní jí to prý tak náramně sluší.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 04. 2022 08:00

Věk by zpěvačce Leoně Machálkové hádal málokdo. Také na přehlídce Beaty Rajské vypadala velmi šik a mladistvě. Mohly za to světlé koktejlky poseté flitry, které chytře doplnila teniskami.

Leona Machálková nechce působit usedlým dojmem

„Mám hodně bot, doplňků a džínů, ale také večerních šatů. Jsou to modely navržené speciálně pro mě a mají nějaký příběh. Zejména na jeviště se snažím pořizovat si věci kvalitní a krásné, abych zazářila. Mám sice ráda černé šaty, ale poslední dobou si kupuji i takové, které se zatřpytí a nevypadají usedle," naráží Leona Machálková na flitrované koktejlky, které pocházejí právě z dílny známé návrhářky.

Leona Machálková vytřídila 60 % šatníku

Leonin šatník v posledních týdnech značně prořídnul. Zpěvačka se totiž pustila do vyřazovaní věcí, které může postrádat. Nemá to souvislost s jarem, ale s Ukrajinou. Asi 60 % svého šatníku jsem věnovala na charitu. Všechny ty věci jsem pořád nosila a vypadaly dobře," vysvětluje Leona, kterou situace válečných uprchlíků velmi zasáhla.

Tvrdí, že podobnou očistu nebo chcete-li detox šatníku dělá pravidelně. „Čas od času si doma udělám takovou módní přehlídku za asistence své kamarádky, stylistky Kláry Klempířové. Ta mi objektivně řekne, který kousek má ještě cenu osvěžit a který poslat dál. Běžně takhle dávám oblečení třeba do bazaru Báry Nesvadbové," svěřila se Lifee.cz.

Profese zpěvačky si žádá rafinované šaty

Zpěvačka zásadně vynáší na své koncerty modely, které lahodí oku. Jak říká, má to svůj důvod. „Když zpěvačka zpívá, tak má posluchač spoustu času sledovat, co má na sobě. To může být zrádné a je potřeba na to myslet s předstihem. Šaty by proto neměly nudit. Baví mě, když model za pět nebo deset minut může nabídnout něco, co na první pohled nebylo zřejmé," odhaluje Machálková tajemství svého úspěchu.

Kreativitu oceňuje v materiálu, střihu nebo nečekaném tajemství - mohou to být třeba jen skryté kapsy nebo kapuce. „Co ale opravdu nemám ráda, je, když model ženě nelichotí. Hodně návrhářů dnes dělá moderní přepychové a drahé róby, ale občas si nejsem jistá, jestli z toho žena vyjde jako bytost, které to sluší," zamýšlí se zpěvačka.

Patnáctileté přátelství s Beatou Rajskou

Z módní přehlídky odcházela spokojená - s Beatou Rajskou ji pojí více než patnáct let přátelství, které už dávno překročilo pracovní rovinu. „V minulosti mě několikrát oslovila, abych zazpívala na jejím tradičním plese ve Žďáru nad Sázavou. Mám tohle město ráda, protože tam mám sama rodinu," říká Leona.

Jak to zpěvačce slušelo v koktejlkách s flitry, které doplnila mladistvými teniskami? A které modely už vynesla na koncertní pódia? Podívejte se v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články