Recept na šťastné manželství Davida a Victorie Beckhamových: Od utajené první pusy po vypnuté telefony

Recept na šťastné manželství Davida a Victorie Beckhamových: Od utajené první pusy po vypnuté telefony
Zdroj: Showpix
červenec 1999 - Victoria a David, kteří spolu randili dva roky, si řekli ano v Irsku. Na svatbě nechyběl jejich tehdy čtyřměsíční syn Brooklyn.
Březen 2007 - Pár má za sebou několik krizí. Od počátku jejich vztahu totiž média spekulovala o tom, že David Victorii zahýbá. Ač to fotbalista usilovně popíral, jednoduché to pro manžele nebylo. Zvlášť, když roku 2003 přispěchala bývalá záložníkova asistentka Rebecca Loos s tím, že s Beckhamem měla poměr a vylíčila pro SKY TV detaily jejich intimních hrátek.Únor 2012 - Manželé jsou zase šťastní a mediální bouře kolem Davida utichla. Zdá se, že jednou provždy.Prosinec 2013 - Slavný pár už má čtyři děti, syny Brooklyna (23), Romea (19) a Cruze (17, všichni na snímku) a dceru Harper (10). Zvlášť pohledná holčička je tatínkovým mazánkem. Victoria ji zase s chutí obléká do trendy oblečků. Bývalá zpěvačka se totiž chytila v módním průmyslu a začíná budovat svoji vlastní značku.
+ 9 fotek+ 10 fotek

David (47) a Victoria (48) Beckhamovi jsou už 25 let jedním z nejpopulárnějších a také nejstabilnějších párů showbyznysu. Zvládli spolu nejednu krizi a mají spolu čtyři děti. V čem tkví tajemství jejich spokojeného vztahu? Odpověď na tuto otázku se pokusil poodhalit magazín Hello!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 13. 05. 2022 13:30

David s Victoria se poprvé viděli v únoru roku 1997 na charitativním fotbalovém zápase. A šlo doslova o osudové setkání. Kapitán anglické reprezentace se totiž již dříve spoluhráčům z Manchesteru United svěřil, že se mu zpěvačka Spice Girls hodně líbí. Jenže když ji měl možnost konečně oslovit, přemohla ho tréma. "Strašně jsem se styděl. Jen jsem jí zamával z druhé strany baru, pozdravil ji a raději se vrátil do Manchesteru. Měl jsem pak na sebe vztek," přiznal roku 2007 magazínu W.

Tři měsíce spolu randili tajně

O pár měsíců později je ale osud znovu svedl dohromady. Victoria se rozhodla navštívit další fotbalový zápas a David už byl pevně rozhodnutý nenechat si ji proklouznout mezi prsty. Poprosil ji proto o telefonní číslo, druhý den jí zavolal a vydal se za ní do Londýna. "Netušila jsem, kdo David je. Fotbal mě nikdy zvlášť nezajímal. David pořád všude chodil s mámou, tátou a sestrou, zatímco ostatní fotbalisté se opíjeli na baru. Od začátku jsem tak věděla, že je to gentleman a má smysl pro rodinu. To pro mě bylo důležité, protože já to mám nastavené stejně," prozradila ve stejném rozhovoru Posh Spice.

Slovo dalo slovo a brzy z toho byla láska jako trám. "První tři měsíce byly úžasné, protože nikdo nevěděl, že spolu randíme. To jsme si hodně užívali. Poprvé jsme se políbili na parkovišti před restaurací," vzpomíná David. Po roce chození požádal záložník Victorii o ruku a o další rok později se v Irsku vzali. Na svatbě už nechyběl jejich tehdy čtyřměsíční syn Brooklyn.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

Skandál s Davidovou údajnou nevěrou

Vztah Victorie a Davida je rok od roku pevnější. Ustál i velkou mediální bouři v roce 2003, kdy se fotbalistova bývalá asistentka Rebecca Loos bulváru svěřila, že měla s vítězem Ligy mistrů poměr. "Chemie mezi námi byla obrovská. David je skvělý milenec. Umí potěšit, přesně ví, co žena chce, a při milování myslí hlavně na vás, ne na sebe," rozplývala se v rozhovoru pro SKY TV.

David se tehdy bránil, že si Rebecca vše vymyslela. "Pravda je taková, že jsem velmi šťastně ženatý. Mám skvělou ženu a dvě nádherné děti. Nikdo třetí na tomto nemůže nic změnit," napsal ve svém prohlášení.

Jsme spřízněné duše a respektujeme se, tvrdí Victoria

V roce 2017 pár obnovil svůj svatební slib. "Jsme spřízněné duše. Věděli jsme, že nás v manželství čekají radosti i starosti. Jsme navíc ostře sledovaní, takže si musíme dávat větší pozor než ostatní. S tím už jsme se ale smířili," prohlásila Victoria pro list The Sun.

Loni v pořadu Good Morning America pak Posh Spice prozradila svůj recept na spokojené manželství. "Vzájemně se podporujeme. David je skvělý táta i manžel, hodně se spolu nasmějeme," připustila. "Navíc respektujeme fakt, že jsme oba hodně vytížení. Máme rozjetý byznys, přesto občas vypínáme telefony, abychom si mohli v klidu popovídat," dodala pro magazín Elle.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

Pozornost se začíná přesouvat na děti

I když jsou David s Victorií už přes dvacet let středem pozornosti, ta se nyní začíná pomalu přesouvat na jejich potomky. Nejstarší syn Brooklyn se letos před zraky celého světa oženil se snoubenkou Nicolou Peltz, přičemž se čile spekuluje o tom, že jeho mladší bratr Romeo brzy požádá o ruku svou přítelkyni Miu Regan. Victoria s Davidem se tak možná přeci jen dočkají pokojného stáří.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články