Tanečník Marek Dědík o štíhlé Pavle Tomicové: Líbila se mi i s kily navíc, byla to prostě ona

Tanečník Marek Dědík prozradil, co si myslí o radikálním zhubnutí Pavly Tomicové
Zdroj: Showpix
Pavla Tomicová a Marek Dědík spolu v televizní soutěži tancovali před čtyřmi lety.Herečka Pavla Tomicová nezkazí žádnou legraci.Taneční pár se brzy stal horkým favoritem na vítězství, protože Pavlu Tomicovou si celý národ zamiloval.Herečka je plná energie a její reakce jsou bezprostřední.+ 9 fotek+ 10 fotek

Začátkem července veřejnost šokovala velká váhová proměna oblíbené herečky Pavly Tomicové. V roce 2018 se herečka stala miláčkem národa, když přijala nabídku účinkovat v televizní soutěži StarDance. Jejím tanečním partnerem byl Marek Dědík, se kterým jsme teď v rozhovoru na Pavly taneční úspěch zavzpomínali. Jak hodnotí její proměnu?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 07. 2022 08:00

Jak už jsme vás informovali, oblíbená herečka od září zhubla neskutečných 35 kilogramů„Ona má silnou cukrovku a jakmile začne pravidelně jíst a dodržuje správnou životosprávu, tak si myslím, že jí to jde samo. Ale musím říct, že mě se líbila i s těmi několika kily navíc – byla to prostě ona," komentuje v rozhovoru pro Lifee.cz proměnu Pavly Tomicové tanečník Marek Dědík„Pokud to tak mohu říct, tak ona je taková žena z lidu, proto mi vůbec nevadilo, že těch pár kilo navíc měla."

Na fotografie štíhlé Pavly Tomicové se můžete podívat v odkazu níže.

Pavla Tomicová očima Marka Dědíka

Pane Dědíku, viděl jste aktuální fotky své taneční partnerky Pavly Tomicové?

Rozhodně jsem tu její velkou proměnu zaregistroval. Ta změna je naprosto úžasná a fantastická. My jsme spolu poslední dobou nemohli vystupovat, protože ji trápily velké zdravotní problémy. Ale teď, když ji vidím, myslím si, že bychom spolu mohli vystupovat klidně každý den.

Čím si to vysvětlujete?

Přijde mi, že na sobě opravdu zapracovala. Ona má silnou cukrovku, jakmile začne pravidelně jíst a dodržuje správnou životosprávu, tak myslím, že jí to jde samo. Ale musím uznat, že mě se líbila i s těmi několika kily navíc – byla to prostě ona.

Ano, v tom se shodují také její fanoušci.

Pokud to tak mohu říct, tak ona je taková žena z lidu, proto mi vůbec nevadilo, že těch pár kilo navíc měla. Ale samozřejmě, že teď jí to neskutečně sluší, a že je hlavně ona sama moc spokojená, že se jí to povedlo. Byla podobně hubená už pár let zpátky a potom se jí to vrátilo. Teď si myslím, že je snad nejvíc hubená, co kdy byla. Je to neskutečná proměna, já jsem si tu fotku několikrát přibližoval a pouštěl jsem si s ní také rozhovor. Moc jí to přeju a určitě se jí mnohem lépe chodí. Ona měla problémy s klouby, s kolenem, a k tomu ta cukrovka.

Jak na ty společně strávené měsíce ve StarDance vzpomínáte?

Je pravda, že když Pavla tancovala ve StarDance, tak také zhubla – rozdíl bude patrný z doby, kdy jsme natáčeli úvodní znělku, a pak ze závěrečného kola. Pohybem, tancem a každodenním drilem, kdy jsem ji terorizoval na tanečním parketu. Vzpomínám na to moc rád, ona je neskutečný člověk. Má obrovský smysl pro humor, já také, a když jsme zrovna netancovali, tak jsme se jenom smáli, včetně televizního štábu, který nás natáčel. Byla to pro mě neskutečná jízda.

Jste dodnes v kontaktu?

Ano, jsme, každoročně si voláme a přejeme na Vánoce nebo když máme narozeniny. Pavla s Ondřejem také nechyběli na mé svatbě. Na naše výročí nám také každoročně píšou, nebo volají. Byl jsem se na ni také několikrát podívat v divadle. Nevídáme se denně, ale není to tak, že bychom o sobě nevěděli.

Čemu se dnes věnujete?

Mám svoji taneční školu, kde vyučuji kurzy Latino Ladies, pro dospělé páry a od září otevírám kurzy tance pro děti a začátečníky. A trénuji také sportovní páry. Lidé se mohou podívat na mé oficiální stránky, tam vše zjistí. V létě mě čekají dva Latino Ladies kempy, které dělám každoročně na Konopišti, kde je dvacet až čtyřicet ženských, které se učí tancovat. S manželkou jsme také založili značku taneční módy – Dance by Marek Dědík. Šijeme na zakázku taneční oblečení.

Mohou se podle vás naučit tancovat také ženy při těle, které třeba nikdy předtím netancovaly?

Ano, na kurzy mi chodí úplně normální ženské, žádné supermodelky. Chodí ke mně tancovat ženy z úřadů, ze zdravotnictví, z kanceláří, nebo třeba učitelky. Jsou to zkrátka ženy jako moje máma nebo teta. V tom je to krásné a proto mě tanec baví a naplňuje. V poslední době se také roztrhl pytel se svatebními tanci. Svatebčané přijdou třeba na pět nebo deset lekcí a já jim celou show na svatbu postavím.

Připomeňte si spolu s námi ty nejzábavnější okamžiky Marka Dědíka a Pavly Tomicové ve StarDance:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články