Těhotná přítelkyně Martina Donutila Sára Affašová ukázala bříško ve Varech: Vrátí se zpátky do seriálu Ulice?

Těhotná přítelkyně Martina Donutila Sára Affašová ukázala bříško ve Varech: Vrátí se zpátky do seriálu Ulice?
Zdroj: Herminapress
Syn Miroslava Donutila Martin se v říjnu dočká miminka se svou přítelkyní Sárou Affašovou.Sára Affašová je aktuálně v šestém měsíci těhotenství a web Lifee.cz s ní mluvil během kadeřnických příprav na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.Sáru Affašovou mohou diváci znát například ze seriálu Ulice.Sára Affašová a Martin Donutil hrají na scéně Městských divadel pražských.+ 3 fotky+ 4 fotky

Herec Miroslav Donutil (71) se v říjnu stane dědečkem. Jeho syn Martin (31) čeká první dítě s partnerkou Sárou Affašovou (28). Jak herečka prozradila Lifee.cz, v létě plánují velkou rekonstrukci domu, a rozpovídala se i o radostech a strastech nastávajících maminek. Jak to, že její havraní vlasy vypadají vzdor rozkolísaným hormonům stále tak dobře?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 07. 2022 12:00

Herečka Sára Affašová přivede v říjnu na svět první dítě, které čeká se synem Miroslava Donutila Martinem. Vzdor pokročilejšímu stádiu těhotenství se stále chlubí bohatou hřívou černých vlasů. Mohou za to podle ní geny, které zdědila po syrském otci. „V Sýrii mají všichni tvrdé, pevné a husté vlasy. Většina žen je má kudrnaté, dokonce i z mé rodiny. Já jediná mám vlasy rovné," poukazuje herečka, která si jako spousta jejích kolegyň nenechala ujít filmový festival v Karlových Varech.

Hvězda seriálu Ulice také prozradila, proč ji rozčilují věty ostatních maminek o tom, že „dnes hlídá tatínek". Co jí na tom vadí?

Jak se vám daří?

Mám se krásně, děkuji. Jsem v šestém měsíci těhotenství a je to znát, protože je mi opravdu horko. Naštěstí mi vůbec nebylo špatně.

Jaký program budete mít zde v Karlových Varech?

Chystáme se na film Hranice lásky, ve kterém jsem si zahrála v jednom obrazu. Potom už pojedeme zpátky do Prahy.

Jak jste řešila garderobu?

Mám s sebou dvoje šaty od Beaty Rajské, která pro mě byla jasnou volbou. K tomu jsem doladila jen kabelky a botičky, takže toho vlastně moc nevezu. O vlasy a make-up se mi postarali v salonu Franck Provost v Grandhotelu Pupp.

Jaké máte plány na léto?

Chystáme se s Martinem na deset dní do Chorvatska za rodinou. Mají tam baráček, takže už se tam těšíme. Budu celou dobu naložená ve vodě.

Už jste pro miminko nakoupili výbavičku?

Zatím to moc nehrotíme. Pořídili jsme si kočárek, který ale nemáme doma, protože moje maminka je pověrčivá. Čeká nás teď hlavně rekonstrukce, která v těchto dnech začíná a bude trvat dva měsíce. To je pro nás priorita. Budeme zařizovat dětský pokoj.

V jakém bude stylu?

O designu ještě popravdě představu nemáme, protože jsme zatím řešili spíš hrubé základy, probourávání koupelny se záchodem a podobné věci.

Pocítila jste během těhotenství nějaké změny v kvalitě vlasů?

Kupodivu se mi vlasy během těhotenství příliš nezměnily, nepadají. Asi zafungoval ten můj arabský gen od tatínka. To musím zaklepat. Můj tatínek pochází ze Sýrie, kde mají všichni tvrdé, pevné a husté vlasy. Většina žen je má kudrnaté, dokonce i z mé rodiny. Já jediná mám vlasy rovné. Nemám na to žádný fígl ani trik - nezkoušela jsem ani žádné zábaly.

Plánujete návrat do seriálu Ulice?

V Ulici jsem skončila a výhledově jsme zatím můj návrat neřešili. Zatím se mi po tom nestýská. Teď mě čeká jiná role a do divadla bych měla znovu nastoupit až v lednu. Termín porodu mám v říjnu a uvidíme, jak brzo mě miminko nechá pracovat.

Kdo bude hlídat, když budete v divadle?

Snad potom nastoupí hlídací babičky, které jsou obě ještě zaměstnané. Moje maminka je učitelka a Martinova má kavárnu, takže po večerech by to snad mohly zvládat.

A tatínek?

No, a samozřejmě přidá ruku k dílu také tatínek - ale tomu už neříkám hlídání. To mě vždycky rozčiluje, když slyším maminky říkat, že hlídá tatínek. Vždyť je to dítě stejně jeho, jako té maminky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články