Vánoční záhada moderátorky Lucie Borhyové: Kdo jí tajně rozsvěcí kouzelné domečky?

Vánoční záhada moderátorky Lucie Borhyové: Kdo jí tajně rozsvěcí kouzelné domečky?
Zdroj: Herminapress.cz
Stejně jako pro každou mámu jsou i pro Lucii Borhyovou Vánoce kouzelným časem.Lucie Borhyová s dcerou Lindou při toulkách adventní Prahou.
V rámci adventu zavítala Lucie Borhyová i do Kutné Hory.
Lucie Borhyová si zimu očividně užívá.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Vánoce mají své kouzlo i pro dospělé, natožpak pro děti. Ví to i zkušená moderátorka a dvojnásobná maminka Lucie Borhyová (43), která už o adventu rozzáří domov vánočními světýlky. Jak se svěřila webu Lifee.cz, každý rok přitom řeší jednu velkou záhadu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 12. 2021 07:00

Moderátorka Lucie Borhyová slaví Vánoce v pohádkovém stylu kvůli sedmileté dcerce Lindušce a dvanáctiletému synovi Lucasovi. V jejich rodině nosí Ježíšek v období adventu i vánoční výzdobu a každoročně také musejí čelit jedné velké záhadě, která jen podtrhuje kouzlo Vánoc.

K rozsvíceným domečkům se nikdo nehlásí

„Všichni víme, že se na Vánoce dějí zázraky. My máme s dětmi už pěkných pár let zázračné svíticí domečky,“ vysvětlila usměvavá moderátorka. „Děti mají svoji výzdobu, k níž patří i takové malé roztomilé domečky. Miluju, když je všude zhasnuto a svítí jen tyhle domečky. Má to své kouzlo,“ rozplývá se Lucka.

„Zajímavé ale je, že se ty domečky rozsvěcují, jak se jim zachce. Potom následuje takové to klasické vyšetřování, kdo je v noci rozsvítil. Většinou se k tomu nikdo nehlásí. Byli jsme i svědky toho, že jsme ty domečky zhasli a za chvíli se rozsvítily znovu! Tahle záhada trvá už několik let,“ líčí Lucie paranormální jevy, ke kterým u ní doma každoročně dochází, „po těch letech už si jen říkáme: Tak co letos, jak to bude?“

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články