Ve Švédsku roste nová módní ikona: Princezna Estelle (11) svým stylem zastínila i maminku Victorii

Ve Švédsku roste nová módní ikona: Princezna Estelle (11) svým stylem zastínila i maminku Victorii
Zdroj: Profimedia
Princezna Estelle byla roztomilá parádnice už jako miminko. Sotva jí začaly růst vlásky, už dostala slušivou mašličku. V červených šatečkách s klasickým bílým límcem je navíc nepřehlédnutelná.Na rozdíl od Velké Británie, kde v zimě nevládnou tak extrémní teploty, musejí potomci švédské královské rodiny počítat s mrazy. Tomu odpovídá i jejich šatník. Malá Estelle ve vymazleném zimním looku.V roce 2018, coby šestiletá, se Estelle objevila na oslavě královniných 75. narozenin v růžovém dvouřadovém přiléhavém kabátu Bonpoint s klasickým límcem a formálních žakárových šatech ze zimní kolekce Bonpoint pro rok 2016.Na 42. narozeninách své maminky Victorie se Estelle pro změnu blýskla v elegantních bílých šatech, které dokonale podtrhují její křehkou dívčí krásu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Jejími žilami proudí urozená krev a jednou se stane švédskou královnou. A nejen to. Princezna Estelle, která oslavila koncem února jedenácté narozeniny, je také velkou módní inspirací mnohým svým vrstevnicím. Vydejme se na procházku jejím šatníkem. Třeba v něm najdete kousky, jež by slušely i vašim dospívajícím princeznám.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 06. 03. 2023 08:00

Švédská královská rodina sice není tak ostře sledovaná jako ta britská, přesto má co nabídnout. Korunní princezna Victoria (45) patří stejně jako její maminka, královna Silvia (79), k pohledným dámám s vytříbeným vkusem. A v jejich stopách pomalu kráčí i malá Estelle, kterou má Victoria s manželem, princem Danielem (49).

Princezna Estelle si potrpí na kabelky

Pohledná princeznička už dávno odrostla z dětských střevíčků. Znát je to i na jejím oblečení, které zatím zůstává roztomile dívčí, ale najdete v něm i prvky ženské módy. Estelle totiž jako většina příslušnic něžného pohlaví miluje kabelky, které neváhá vynášet při četných příležitostech. Královské povinnosti si plní velmi svědomitě, byť je na první pohled znát, že není tolik svázaná protokolem, jako například její protějšek, britská princezna Charlotte (7). S oblibou se tak na veřejnosti objímá s maminkou i tatínkem a dává i před fotografy volný průchod své rozpustilosti.

Šatičky a kardigany v něžných barvách

Outfit má ale vždycky doladěný do posledního detailu. Nejčastěji ji uvidíte v roztomilých dívčích šatech doplněných neprůhlednými punčocháči a botami s plochou podrážkou. Estelle se ale nezříká ani módních kabátů či kardiganů. Co se týče značek, v oblibě má Bonpoint a Patachou, ale občas sahá i po věcech od cenově dostupnějších značek Lindex či H&M.

V tvídové minisukénce Patachou se fotila i na oficiální portrét u příležitosti jedenáctých narozenin. Dala tím trochu vzpomenout na britskou princeznu Kate (41), která si vzor pepito také velmi oblíbila a často ho vynáší například na kabátech.

V barvách se Estelle drží při zemi. Přednost dává bílé, něžně růžové či světlounce modré, tedy odstínům, které dokonale potrhují její dívčí kouzlo. Od loňského roku také do jejího šatníku přibyl další výrazný doplněk, a to dioptrické brýle. Díky nim teď vypadá jako dokonalá kopie svého tatínka.

Nejzajímavější outfity princezny Estelle najdete v naší fotogalerii.

Zdroje infromací:

ufonomore.com

townandcountrymag.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články