Vítězka SuperStar Sabina Křováková: Po dredech a rudé hřívě si poprvé v životě ostříhala dlouhé vlasy

Vítězka SuperStar Sabina Křováková: Po dredech a rudé hřívě si poprvé v životě ostříhala dlouhé vlasy
Zdroj: Herminapress/Profimedia/Koláž Lifee
Zpěvačka Sabina Křováková vyhrála v roce 2013 Česko Slovenskou SuperStar.Takhle to Sabině sluší dnes, 9 let od vítězství.Před OC Stromovka se Sabina Křováková potkala se svým kolegou Zbyňkem Drdou.Sabina Křováková oslaví Vánoce s mámou, jelikož táta se plaví po moři.+ 5 fotek+ 6 fotek

Zpěvačka Sabina Křováková (30) vyhrála v roce 2013 televizní soutěž Česko Slovenská SuperStar. Po devíti letech změnila účes a v rozhovoru pro Lifee.cz prozradila, jak hodlá trávit letošní Vánoce. Cukroví sice Sabina peče, ale největší úspěch s ním slaví u táty námořníka, který jej vrhá do moře, aby s kolegy zjistili, kdo dál dohodí.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 12. 2022 13:00

Zpěvačku Sabinu Křovákovou jsme potkali na terase OC Stromovka, kde probíhalo poklidné adventní odpoledne s Nadačním fondem Time for help, jenž slavil první narozeniny. Také Sabina už se na Vánoce těší, byť ještě nemá nakoupené dárky ani napečené cukroví.

A ačkoli se svým zpěvem slaví úspěchy, v kuchyni má zřejmě pořád rezervy. Vánoční cukroví, které napeče, totiž mívá problém změknout„Jsou to banánky nebo raffaello. Ty jsem loni dávala tátovi. On jezdí na lodi a jak je to tvrdé, tak závodili, kdo s tím dál dohodí," směje se sympatická zpěvačka.

Jak se vám daří a jak letos strávíte Vánoce?

Mám Vánoce strašně ráda, protože je to moje nejoblíbenější období. V zimě jsem se dokonce i narodila. Dárky zatím žádné nakoupené nemám a cukroví upečené také ne. Ale moc ráda se chodím k večeru procházet.

Kvůli světýlkům?

Přesně tak. Nasávám vánoční náladu.

Říkáte, že cukroví zatím nemáte, ale pečete?

Ano, peču, protože můj táta to má strašně rád a má také velkou spotřebu, takže toho musí být každý rok hodně. Dělám vanilkové rohlíčky a vždycky mě pobaví, jak je mám ze začátku úhledné a malé, ke konci potom velké a ošklivé, protože člověk už nemůže.

Máte kromě rohlíčků i jiné favority?

Třeba banánky nebo raffaello. Ty jsem loni dávala tátovi. On jezdí na lodi a jak je to tvrdé, tak závodili, kdo s tím dál dohodí.

A to vás nenaštvalo?

No, tak přiznal se mi! Vždycky mi to ztvrdlo, takže s chlapama závodí, kdo dál dohodí.

Táta tedy tráví hodně času v zahraničí?

Ano, žije v Lucembursku a jezdí po moři, takže mám doma piráta.

To zní dobrodružně.

Ono to dobrodružné je!

Co vám táta vozí z cest?

Ráda bych řekla, že žraloka, ale vždycky jsme jen rádi, že dorazí.

Známe vás ze SuperStar, teď vystupujete se svou kapelou?

Ano, pořád vystupuji se svou kapelou a teď jsme byli dlouho zavření ve studiu, protože nám 7. prosince vychází nová písnička. Jmenuje se Zvonkohra a je vánoční. Po vánoční písničce jsem toužila, ale nechtěla jsem, aby to byl kýč. Vánočních písniček je spousta a já ji nechtěla mít prvoplánovou. Uvidíme, co z toho vyleze. Vyjde i s videoklipem. Někdy se s tím člověk dělá dlouho, psala jsem hudbu i text, ale tady to bylo hotové asi za dvě hodiny. To pochopitelně neznamená, že výsledek nebude hrozný.

Co muzikály? Ty by vás nelákaly?

Já vystupovala v muzikálu Mamma Mia!, ale mám velký problém v tom, že neumím tancovat. Nejhorší je, že s tím se nedá nic dělat! Když zpívám s kapelou nebo hraju na kytaru, tak jsem v pohodě. Zpívám i s Rockovou filharmonií a nově budu účinkovat v RockOpeře. My rockeři moc netancujeme, proto mi to vyhovuje.

Známe vás s dlouhými vlasy, teď přišla změna. Co se stalo?

Už jako holčička jsem mívala dlouhé světlé vlasy, lehce do zrz. Asi dva roky zpátky jsem dostala záchvat, že potřebuji změnu. Tu jsem nikdy neměla. Třeba jsem měla napletené dredy, ale nestříhala jsem to.

Přišlo to během pandemie?

Přesně tak. Takže jsem si obarvila vlasy načerveno, mám to i v jednom videoklipu. A asi za týden už se mi to nelíbilo a nechtěla jsem to. Dlouho jsem chodila v červených vlasech, vymývalo se to, barvila jsem to, a teď jsem si řekla, že takhle už zůstanu. Už nebudu dělat žádné pokusy.

Takže tohle je vaše přirozená barva vlasů?

Mám to zesvětlené. Já se o vlasy hrozně ráda a pečlivě starám, ale jak jsem měla covid, tak se hodně zničily. Netušila jsem to, ale moje kadeřnice mi vysvětlovala, že i z toho důvodu mohou vlasy trpět. Lámou se a hodně mých kamarádek říkalo, že jim vlasy začaly padat. Takže teď se o ty vlásky musím hezky starat a už si na ně nebudu nic patlat nebo je stříhat.

Závěrem mi prozraďte, s kým letošní Vánoce strávíte?

Táta bude zrovna na moři, takže my si to uděláme hezké s mamkou a se strejdou. Jsem zvyklá trávit Vánoce v nejužším rodinném kruhu. Potom si to vynahradím s přítelem a kamarádkami.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články