Modelka Andrea Verešová: V šestnácti jsem zažila vlasový úlet, který mě poznamenal do budoucna

Modelka Andrea Verešová: V šestnácti jsem zažila vlasový úlet, který mě poznamenal do budoucna
Zdroj: Herminapress
Modelka Andrea Verešová se s webem Lifee.cz podělila o tipy a triky, jak na krásné a kvalitní vlasy.Sama říká, že sází na kvalitní produkty, například mořský kolagen.Modelku Andreu Verešovou vídáme ve společnosti za všech okolností upravenou. Tvrdí, že by to měla být samozřejmost u každé ženy, která touží po úspěchu a sebevědomí. Na fotografii Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Modelka Andrea Verešová (41) patří i se čtyřmi křížky na krku k největším módním ikonám tuzemského showbyznysu. Velkou pozornost si ovšem zaslouží také její vlasy. Nestárnoucí brunetka webu Lifee.cz prozradila, jak se o svou exkluzivní hřívu stará a jakého hříchu se dopustila v šestnácti letech.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 05. 2022 08:00

Modelka Andrea Verešová si zakládá nejen na kvalitní péči o vlasy, ale také na celkové kondici. „Snažím se udržovat ve formě, ale to je taková obecná rada. Té by se měly držet všechny ženy, ať už dělají jakoukoli práci. Dodá to sebevědomí a sílu," radí čtenářkám prostřednictvím Lifee.cz.

Jaká je vaše denní rutina v péči o vlasy? Používáte nějaké speciální přípravky?

Věřím, že péče o tělo a vlasy se vyplatí. Základem jsou kvalitní produkty. Oblíbila jsem si výživné kondicionéry a masky, jednou ročně chodím na keratinovou kúru a nedám dopustit na vitaminy a výživové doplňky, které pleť, vlasy a klouby omladí. Více než dva roky pravidelně užívám mořský kolagen, Beauty Complex od značky Naiada a také biotin Hairplus.

Nechala byste si vlasy uměle prodloužit?

Naštěstí mám své vlasy dost husté a dlouhé, takže jsem nebyla nucená je prodlužovat ani zahušťovat. Snažím se o ně pečovat tak, aby byly zdravé a lesklé. Ke kadeřníkovi chodím jednou za dva měsíce, barvím jen kořínky, abych vlasy nezatěžovala a zbytečně nevysušovala. Moc neexperimentuji, sázím spíše na přirozenost.

Jaký byl váš největší experiment s vlasy?

Po vítězství v Elite Model Look jsem dostala zakázku na kampaň pro L’Oréal a tam mi dali vlasy ostříhat a obarvit na blond. Bylo mi šestnáct let a musím říct, že to byl docela úlet. V té době jsem na to nebyla připravená. Možná i proto jsem další zakázky podobného typu odmítala a nikdy jsem se neodvážila s vlasy víc experimentovat.

Tušila jste vůbec, že budete na výsluní tak dlouho?

Jako vážně? Ne! Nikdy nevíte, jak dlouho se vám bude dařit. Děláte pro to maximum, ale stejně nakonec rozhodne osud. Také proto se snažím udržovat v kondici, ale to je taková obecná rada. Té by se měly držet všechny ženy, ať už dělají jakoukoli práci. Dodá to sebevědomí a sílu. Moje kariéra se také průběžně mění.

Opravdu? Jakým způsobem?

Založila jsem nadační fond, který se stará o opuštěné děti z dětských domovů a sociálně slabších rodin. Věřím, že díky své známé tváři dokážu nejen prodat nějaký produkt, ale také pomoci a upozornit na problémy ve společnosti. Vnímám to jako máma a jsem z toho velmi smutná, když vidím nešťastné děti bez zázemí a láskyplné náruče.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články