Z Divokého anděla je Evita: Podívejte se, jak se pro roli proměnila Natalia Oreiro

Evita, Disney+
Zdroj: Se souhlasem Disney+
Natalia Oreiro letos oslavila 45. narozeniny. Český divák si ji pamatuje hlavně ze seriálu Divoký anděl. V něm hrála hlavní roli Milagros, přezdívané Cholito.Nyní ovšem hraje vážnější roli v seriálu Svatá Evita. Po Madonně je Natalie další filmovou Evitou. + 1 fotka+ 2 fotky

Před 26 lety vznikla filmová adaptace Evity, kde si zahrála hlavní roli Madonna. Nyní byl natočen seriál s názvem Svatá Evita, kde hlavní roli získala Natalia Oreiro. A budete překvapeni, kdo ji na roli navrhl.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 29. 07. 2022 15:00

Od dob Milagros z Divokého anděla už uběhal pěkná řádka let a latinskoamerická herečka Natalia Oreiro (45) zažila ve svém životě posun od telenovel i k vážnějším rolím.

Na roli Evity byla doporučena Salmou Hayek

Seriál Svatá Evita je k vidění na Disney+ a roli první dámy Argentiny přiřkla Natalii sama Salma Hayek, která je producentkou projektu.

„Jsem tak nadšená, že s vámi mohu sdílet trailer pro novou a kontroverzní sérii, kterou jsem produkovala – Svatá Evita. Je založena na reálném životním příběhu, kterému je téměř těžké uvěřit,“ napsala ke svému postu na Instagramu Salma.

„Děkuji Salmo, za tvá krásná slova a za to, že jsi mi dovolila být součástí tohoto krásného projektu,“ poděkovala Natalia Oreiro za příležitost Salmě. Už v minulosti na stejnou roli nabídku dostala, ale tehdy se ještě necítila herecky dostatečně zralá.

V roli má Natalia blond vlasy, které si musela nechat odbarvit, vzhledem k tomu, že Eva Perón nosila vlasy stažené a to by s parukami vypadalo nepřirozeně.

Soukromý život Natalie Oreiro

Natalia je už 21 let vdaná za hudebníka Ricarda Molla, se kterým má syna Merlína Atahualpu Molla, který letos v lednu oslavil 10. narozeniny.

Místo snubního prstýnku mají Natalie s Ricardem na prstech tetování. To není jediné, které herečka a zpěvačka má. Kolem dvaceti si nechala udělat tetování nad levým kotníkem, které ovšem musela při natáčení seriálů, i Divokého anděla, stále zakrývat. Možná si vzpomenete, že bez ponožek téměř nikdy nebyla, nebo měla na nohou kozačky. Toto tetování si po čase nechala upravit a později plně odstranit laserem.

V roce 2021 získala Natalia pro sebe a svého syna ruský pas. Občanství jim udělil Vladimir Putin chvíli poté, co v jedné televizní show uvedla, že by si přála mít ruský pas. V rozhovoru pro Tass také uvedla, že o ruské občanství žádala už v roce 2020.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články