Muzikál Mauglí se vrací na scénu: Skladatel Ondřej Soukup do něj zapojil obě děti

Muzikál Mauglí se vrací na scénu: Skladatel Ondřej Soukup do něj zapojil obě děti
Zdroj: Herminapress
Manžel Terezy Ramba Matyáš v muzikálu Mauglí tancuje. Oděn je přitom jen velmi spoře. V divadle se radoval z čerstvě narozené dcery Miřenky.Matyáš Ramba v muzikálu tancuje jen ve spodním prádle. Pohled ocení především divačky v prvních řadách.Také Jan Cina vystupuje v muzikálu téměř neoděný. Před novináře sice předstoupil v mikině, brzy ji však sundal.Richard Tesařík se v muzikálu objevuje jako moudrý slon a hlavní sup. Jeho kalhoty s vycpávkami všechny pobavily.+ 13 fotek+ 14 fotek

Před deseti lety měl premiéru muzikál Mauglí a redakce Lifee.cz v neděli nahlédla do jeho zákulisí, kde po dlouhé pauze probíhala zkouška před představením. Manželka skladatele Ondřeje Soukupa Lucia Šoralová (45) nám prozradila, že už se do muzikálu po dobu jeho trvání stihla zapojit celá rodina.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 01. 2022 12:00

Osmiletý syn Ondřeje Soukupa a Lucie Šoralové Ondráš se v muzikálu Mauglí objevuje po boku své matky, která hraje vlčici. Pozornost publika si užívá. K účinkování ho ale motivuje také finanční odměna.

Syn Lucie Šoralové do prasátka peníze nestrká

„Rozhodně z něj roste extrovert, užívá si pozornost. Baví ho hrát také proto, že za to ode mě dostává kilo," prozradila Šoralová. Do prasátka ale její synek vydělané peníze nestřádá. „Velmi dobře ví, co s penězi. Hraje počítačové hry a nakupuje si za ně nějaké body, tomu já nerozumím," mávla rukou zpěvačka.

Na vzniku muzikálu se podílela také novorozená dcera

Na muzikálu, který se v pražském divadle Kalich začal zkoušet před téměř deseti lety, se podílela také Šoralové prvorozená dcera Rebeka„Na začátku diváci slyší pláč miminka. A to je pláč mé dcery Rebečky, kterou jsme si před deseti lety přivezli z porodnice domů. Do studia jsme ji přinesli v košíku právě v době, kdy vznikal soundtrack, a ona začala plakat. Ondřejovi to přišlo zajímavé, tak to nahrál, jako že se to bude hodit," prozradila webu Lifee.cz zpěvačka.

První koncert máme až v dubnu, lituje zpěvačka

Jak Šoralová přiznává, dva roky trvající situace ohledně koronaviru se na její práci nepěkně podepsala. „Pandemie je stále v pohybu, vznikají další mutace. Už ztrácím naději. S kapelou hrajeme málo, zrušili nám celý prosinec. Nejbližší koncert máme v dubnu. Prý by to mělo skončit do konce února, ale už tomu nevěřím," dodává nešťastně manželka Ondřeje Soukupa.

V muzikálu Mauglí účinkuje také manžel herečky Terezy Ramba Matyáš. Na jeho vypracované tělo se podívejte do naší fotogalerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články