Zpěvačka Michaela Zemánková: Proč teď často pláče a jaká je Dáda Patrasová babička?

Zpěvačka Michaela Zemánková: Proč teď často pláče a jaká je Dáda Patrasová babička?
Zdroj: Herminapress
Muzikálová zpěvačka Michaela Zemánková o sobě říká, že je cholerická a občas vybouchne. Michaela Zemánková tvořila pár s Felixem Slováčkem juniorem, se kterým má syna Rafaela. Babička Dáda Patrasové vnoučka miluje. Takhle to Michaele Zemánkové slušelo během těhotenství. Zpěvačka svému synovi přezdívá Pan Obočíčko. Je evidentní proč.+ 7 fotek+ 8 fotek

Muzikálová zpěvačka Michaela Zemánková (41) jako by se stále vznášela na růžovém obláčku. Nemá nouzi o práci, syn Rafael, který se jí narodil ve vztahu s Felixem Slováčkem juniorem, jí krásně roste pod rukama a světu nedávno představila i svého dosud utajovaného přítele. Jak se svěřila webu Lifee.cz, radost jí nekazí ani "tchyně" Dáda Patrasová.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 04. 2022 08:00

Michaela Zemánková doslova zářila na úterní tiskové konferenci k novému muzikálu Tomáše Kluse a Jana Svěráka Branický zázrak. Webu Lifee.cz následně prozradila, že je pro ni zkoušení velmi emotivní záležitostí, a dokonce v zákulisí často pláče.

Michaela Zemánková o pocitech štěstí

„Mám tam oblíbenou píseň O oku a když jsem ji slyšela poprvé, hrozně jsem to obrečela. Plakala jsem naprosto hystericky. Potom se mi to stalo ještě třikrát. Můj muž mi doma řekl, že jsem plačka a že si není jistý, jestli mi dovolí tohle zkoušet," přiznává zpěvačka, která svého přítele nedávno vůbec poprvé ukázala na veřejnosti.

„Koukám na Verunku Kubařovou s Tomem Klusem a prostě pláču. Je to super, protože jde o pocit naprostého štěstí. Je to podobné dojetí, jako při západu slunce," rozplývá se Michaela. Předpremiéra vůbec prvního muzikálu režiséra Jana Svěráka se uskuteční už 2. května na Letní scéně Voděrádky.

Herce snad vybírali podle horoskopu, spekuluje Zemánková

„Až trochu podezíráme Honzu Svěráka, že nás na konkurzu nevybíral podle talentu, ale podle numerologie nebo znamení zvěrokruhu, jak k sobě my herci budeme pasovat," směje se zpěvačka, kterou diváci uvidí hned ve třech rolích. Alternuje se v nich s Nikolou Ďuricovou, Veronikou Khek Kubařovou, Luciou Jagerčíkovou Nývltovou a Radkou Pavlovčinovou.

„Není mezi námi ani náznak řevnivosti, naopak si navzájem pomáháme. Ještě jsem takovou partu a atmosféru nezažila. A to si pamatuji zlatou éru divadla TaFantastika, kde jsme byli skoro sekta v tom nejlepším slova smyslu. Tyhle časy mi Branický zázrak hodně připomíná," svěřila se Michaela Zemánková, která z tiskové konference pospíchala do školy.

Syn Felixe Slováčka juniora bude ideální partner

Aktuálně je můj syn Rafael celý flekatý, protože má už dva dny neštovice. Dnes jsme měli jít k zápisu a on nemůže, takže tam půjde maminka a bude řešit nějaký náhradní termín," vypráví Zemánková, která synkovi přezdívá Pan Obočíčko. „Je strašně akční, protože je Lev se vším všudy. Každý den děkuju, že se mi narodil. Když se o někom řekne, že je sangvinik, tak to je Pan Obočíčko. Ráno vstane, prší, a on radostně zavolá: ,Jé, maminko, prší a je bláto, hurá!'," směje se muzikálová femme fatale.

Sama o sobě tvrdí, že je cholerická, vztahovačná, občas bouchne a není příliš trpělivá. Její syn je těchto vlastností ušetřen. Má šťastnou povahu. Bude z něj ideální partner. Já nebudu ideální tchyně, to hlásím všem holkám i klukům dopředu," varuje Zemánková.

Dáda Patrasová vnoučka miluje, ví Michaela Zemánková

Na svoji vlastní tchyni" Dádu Patrasovou si nicméně stěžovat nemůže. Otcem Michaelina syna Rafaela je totiž Felix Slováček junior, se kterým jí vztah bohužel nevydržel. Jednají spolu ale korektně„S babičkou Dádou jsme vždycky vycházely dobře. Teď ji moc nevídám, protože je hodně vytížená - jak pracovně, tak v osobním životě. Přeci jen se teď usmířili s dědečkem Felixem," usmívá se Michaela potutelně.

„Občas se někde potkáme nebo si zavoláme. Moc často Rafaela nehlídá, ale to je tou její vytížeností. Vnuka nesmírně miluje a když s ním je, tak se mu věnuje. Ona není hlídací babička, to je moje máma," vypráví, „díky ní mohu dělat svoji práci, aniž bych měla pocit, že dítě trpí. Také jsem se za ní přestěhovala do Mníšku pod Brdy, odkud pocházím a kde bydlí také Tomáš Klus. Jsme sousedi. Máma vyzvedává Rafaela ze školky a maximálně se mu věnuje."

Michaela Zemánková ukázala "paní Columbovou"

Dodává, že i tatínek Felix Slováček junior syna vídá často. „On je super táta. Normálně se domlouváme a nemáme žádnou střídavou péči. Nic není dáno štemplem. Bylo by fajn, kdyby nám to takhle zůstalo," říká zpěvačka, která nedávno do společnosti poprvé vyvedla svého přítele, herce a zpěváka Petra Semeráda.

Ten sice jejího syna vychovává od roku a půl, o mediální pozornost ale nestojí. Nemá rád bulvár. Je hodně alternativní, má hardrockovou kapelu. Od začátku to respektuji. Říkám mu paní Columbová a na sociálních sítích ho třeba fotím zezadu nebo jen jeho ruce. Takže všichni vědí, že přítele mám, ale nikdo netuší, kdo to je," vysvětluje Zemánková.

Nedávná oslava zpěvaččiných narozenin ho konečně přiměla odhalit tvář. Společně vyrazili na premiéru nové činohry v Divadle Radka Brzobohatého, „Nadělil mi to k narozeninám. Uznal, že jsme spolu tak dlouho, že bych si to zasloužila. Nicméně stejně si pro tu příležitost nechal narůst knírek, aby to aspoň trochu shodil."

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články