Zpěvačka Michaela Zemánková nám prozradila svůj recept na lákavý dekolt: Jak pečuje o svá ňadra?

Zpěvačka Michaela Zemánková nám prozradila svůj recept na lákavý dekolt: Jak pečuje o svá ňadra?
Zdroj: Herminapress
Muzikálová zpěvačka a snacha Dády Patrasové se může pochlubit perfektními ňadry.Jak sama říká, díky těhotenství se jí ňadra ještě o jednu velikost zvětšila.Michaela Zemánková prý na dekolt vyzkoušela také pleťovou masku z droždí.Michaela si díky divadlu užije krajek dosytosti, v soukromí je proto nosí jen při výjimečných příležitostech.+ 4 fotky+ 5 fotek

Muzikálová zpěvačka Michaela Zemánková se pyšní naditým dekoltem, o který se pečivě stará. Exkluzivně čtenářkám Lifee.cz prozradila svůj recept na hladkou pokožku. Jak zpěvačka o svá přírodní ňadra pečuje a do jakého spodního prádla se ráda obléká?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 31. 05. 2022 12:00

Michaela Zemánková (41) je česká muzikálová zpěvačka, kterou diváci mohou vídat v pražském Divadle Broadwaynebo aktuálně také v novém muzikálu Tomáše Kluse a Jana Svěráka, Branický zázrak. Michaela má jednoho syna, Rafaela, kterého má s hudebníkem Felixem Slováčkem mladším. Vztah dvojici nevydržel a Michaela je dnes šťastná po boku herce a zpěváka Petra Semeráda.

Muzikálová zpěvačka nás fascinuje hladkou pokožkou a krásně tvarovaným poprsím. Jakou jim dopřává péči? Prozradila nám v rozhovoru například i to, že v minulosti na svůj dekolt vyzkoušela pleťovou masku z droždí. Recept na tento zdravý zábal v článku rovněž najdete.

Michaela Zemánková o svých ňadrech

Michaelo, staráte se nějak speciálně o svůj dekolt?

O pleť se starám už asi přes rok kosmetikou Purity Vision. Je to česká značka, naprosto přírodní, krásně voní a mně opravdu vyhovuje. Nejraději mám jejich růžovou řadu a naprosto bezkonkurenční je kávový peeling.

Zkoušela jste také nějaké domácí masky nebo zábaly?

Zkoušela. Nejvíce si vzpomínám na drožďovou masku. Smrděla jsem asi dva dny, takže od té doby už moc s domácími maskami neexperimentuji. Ale vlastně mě to láká, takže asi opět začnu.

Jak se na vaší postavě a především prsou podepsalo těhotenství?

Těhotenství jsem naštěstí nakonec zvládla bez větších změn na postavě. Přibrala jsem hodně, hlavně poslední měsíc, ale nějak to skoro všechno zůstalo v porodnici. Navíc mi zůstalo asi pět nebo šest kilo a ta šla s kojením pomalu dolů. Prsa se mi zvětšila asi o číslo a už taková zůstala. Naštěstí!

Navštěvujete pravidelně lékaře v otázce prevence rakoviny prsu?

Ano, na pravidelné prohlídky chodím a myslím si, že je to to nejmenší, co pro sebe každá z nás může a měla by udělat.

Jaké spodní prádlo vám vyhovuje a jaký je váš oblíbený kousek v šatníku?

Jako každá ženská miluji hezké spodní prádlo. Já osobně dávám přednost pohodlnému a jednoduchému prádlu, ale jsou příležitosti, kdy nepohrdnu ani krajkovým. Jen to musí být měkoučká krajka, nesmí škrábat. Nosím klasické prádlo od jedné české značky, ale také sportovní a bezešvé podprsenky od Victoria's Secret - ty mám asi v deseti barvách. Jak se říká, hezkého prádla není nikdy dost.

Nosila jste vždy správnou velikost podprsenky nebo jste se musela poradit s odborníky?

Dlouhou dobu jsem asi nosila úplně špatné velikosti a objemy, ale od té doby, co spolupracuji s firmou Triola, se tento problém vyřešil. Zaměřují se zde především na velká prsa a holky mi poradily. Je pravda, že jsem najednou zjistila, že když máte správnou velikost podprsenky, vůbec o ní nevíte, protože nikde netlačí ani netahá.

TIP: Jak na pleťovou masku z droždí?

Droždí je plné vitaminů a údajně má omlazující a zjemňující efekt. Poradit si dokáže také s akné. Jak na pleťovou masku, která vám znovu přičaruje krásu?

Potřebovat budeme droždí, teplé mléko a med. Droždí s mlékem a s medem spojíme tak, aby vytvořilo kaši. Díky obsahu cukru v medu se kvasinky aktivují a budou moci působit v plné síle. Masku necháme působit dvacet minut a poté ji smyjeme vlažnou vodou. Pro intenzivní účinek masku aplikujte dvakrát týdně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články