Vychytávky na cesty a do přírody

Vychytávky na cesty a do přírody
Zdroj: Pixabay

Každá pořádná výprava by se neměla obejít bez vychytávek, které ji udělají příjemnější, zajímavější a dobrodružnější. Jaké jsou ty pravé pro letošní léto?

Speciální projekt
Speciální projekt 24. 06. 2020 15:34

Chystáte se o prázdninách na cesty? Plánujete dovolenou v přírodě? Miluje vaše rodina výlety? Pokud máte program na letošní léto jasný a aktivní dovolená bude vaší volbou, pak hlavně myslete na to, abyste měli něco dobrého k jídlu a po ruce spoustu vychytávek, které vám rodinné dobrodružství zpříjemní.

Zdravá a vydatná svačinka

Albert Fresh BistroV letním počasí nebude nikdo toužit po chlebu s paštikou nebo tvarohových buchtách, proto raději vsaďte na svěží čerstvé a velmi chutné wrapy z Albert Fresh Bistra. Doporučujeme především ten italský se sušenými rajčaty a mozzarellou. Nejen, že jsou rozhodně zdravější než klasické pečivo, ale jsou i velmi chutné a díky své velikosti patří mezi ideální svačiny na cesty. Zapomenout byste je tedy neměli ani vy, na piknik v přírodě jsou totiž ideální!

Pestré a sladěné výlety

www.ponozkovice.czLetos je tráva zelenější. Výlety do přírody mohou být bláznivější a může jich být víc než kdy jindy. Jen je potřeba se správně připravit a na nové zážitky naladit. Nutné je zaměřit se především na to, co navléknete na své nohy. Ano! Řeč je tady o ponožkách. Věděli jste, že barevné ponožky umí udělat hezčí den už ráno, když je vytahujete ze šuplíku? Klub Pánů z Ponožkovic je o tom je přesvědčen. Pravidelně svým členům posílá každý měsíc pestré ponožky do poštovní schránky. Dělá to už šestým rokem. Doplňuje tak svým členům správnou ponožkovou zásobu nejrůznějších barev a kombinací. Ponožky jsou vždy jiné a unikátní, nikdy se neopakují. Hodí pro pány, ale některé dámy, kterým je blízký gentlemanský styl neodolají a přidají se do členské základny. Navíc existuje něžná limitovaná edice i pro ně, a tak mohou se svým drahým tvořit krásný pár. Nakouknout můžete hned na www.ponozkovice.cz. Ale pozor, můžete dostat nápad na skvělý dárek v podobě členství v Klubu. Dárkovému balení v ručně vyráběné krabičce totiž nelze odolat. A což teprve když zjistíte, že můžete přidat originální vzkaz. Vtipný, od srdce i romantický. To už je na vás!

Neste se na vlně pohody

www.waterdrop.czNejžhavější léto už je za dveřmi! Dodejte mu tu správnou jiskru a vychutnejte si ho s novou limitovanou řadou watedrop®VIBE.  Okouzlí vás optimistickým vzhledem i osvěžující souhrou chutí. Řada VIBE je připravena pro letní měsíce, a proto k ní symbolicky patří oranžová. Je to barva spojená s představou slunce, tepla a vzrušeného očekávání. Vyvolává pocit radosti, nadšení. Přesně takové pocity se vás zmocní při každém doušku lahodného nápoje právě z této láhve. Ať už si vyberete nerezové provedení, nebo láhev z borosilikátové skla, stane se vaším nezaměnitelným společníkem na cestách.

Blog pro vaše zážitky

Uschovejte si vzpomínky na prázdninové výlety nebo dobrodružství z delších cest. Pomůže vám s tím cestovatelský blog, kde se můžete podělit nejen o vaše postřehy, ale také přidat fotky nebo videa. Vytvořte si ho zdarma pomocí šablon Webnode. Šablonu využijete i v případě, že zrovna nejste velký spisovatel. Je to skvělá volba pro letní tábory nebo soustředění jako místo, kam rodičům nasdílet fotky a zážitky. Webovou stránku lze zamknout a přístup umožnit jen vámi vybraným lidem – například rodinným příslušníkům, blízkým či přátelům. Největší výhodou šablon Webnode je však jejich jednoduchost, nemusíte se tak bát, že byste jejich správu nezvládli.

Léto bez zánětů

UroPerfectPrázdniny a dovolená jsou za dveřmi. Ovšem místo koupání v teplém moři většinu z nás čekají studené bazény, a ne vždy čisté vodní nádrže či rybníky. Obojí může vést k nepříjemnému pálení a řezání, které tak dobře zná nejedna žena. Letní záněty dokážou pořádně potrápit a zkazit volno. Pokud ucítíte první příznaky, na nic nečekejte a vyzkoušejte novinku Naturevia UroPerfect Manóza Rapid. Ta obsahuje účinnou kombinaci silného extraktu ze severoamerických brusinek a D-manózu, které společnými silami brání v usazování bakterií E.coli v močových cestách. Je to výhodná kombinace, protože D-manóza působí rychle a brusinky naopak dlouhodobě. Zlatobýl pak působí močopudně, takže nebezpečné patogeny pomůže z těla vyplavit a tím zabrání jejich množení. Obsažený vitamin D navíc podpoří váš imunitní systém pro případné ohrožení zánětem. Než abyste i vy zbytečně trpěla a nechala se sužovat infekcemi močových cest, vyzkoušejte raději doplněk stravy Naturevia UroPerfect Manóza Rapid, jenž je k dostání v podobě praktických sáčků a stačí obsah smíchat s trochou vody.

Zábava pro děti

www.chytraopicka.czZa eshopem Chytrá opička stojí maminka Lucie, která má sama doma tři děti. Málokomu se podaří skloubit práci a zábavu, ale Lucii se to podařilo. Se svými dětmi všechny hračky testuje. Na jejím Instagramu najdete denně zajímavé hračky, které budou bavit nejen vaše děti. Novinkou, kterou byste neměli zapomenout přibalit na cesty, jsou puzzle Zvířátka z českého lesa. Jedinečné autorské puzzle s reálnými obrázky zvířátek, které potkáte na každém výletu do naší přírody, vaše děti nadchnou a na výletě dostatečně zabaví.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články