Grilovaný banán s medem a skořicí: Suroviny: 4 banány, nejlépe tzv. baby, 2 lžíce medu, šťávu z jednoho velkého citronu nebo dvou menších, 2 lžíce hnědého rumu nebo koňaku, 1⁄2 lžičky mleté skořice, 1 lžíci másla, 4 porce oblíbené zmrzliny (my jsme zvolili kokosovou), 4 opláchnuté snítky meduňky na ozdobu. Postup: Smíchejte med, citronovou šťávu, rum a skořici. Banány oloupejte, velké podélně rozkrojte, vložte do mísy a přelijte sladkou směsí. Nechte odležet. Položte na dvojitý čtverec z alobalu pomazaný máslem (ne až do krajů) a okraje zvedněte. Přelijte marinádou a navrch dejte zbylé máslo. Přikryjte dílem alobalu a okraje zatočte dovnitř; spojte, ale příliš neutěsňujte. Grilujte pět až osm minut. Přesuňte na talíře ke zmrzlině a přelijte šťávou. Zdroj: Instagram