Rajská polévka s těstovinou: Suroviny: střední cibule 1 ks česnek 2 stroužky čerstvý rozmarýn 1 snítka máslo 2 lžíce smetana ke šlehání 100 ml jemně sekaná rajčata s bazalkou Mutti POLPA 1 plechovka (400 g) rajčatová pasta Mutti DOPPIO 1 lžíce kuřecí vývar 500 ml čerstvé plněné tortellini 200 g sůl a čerstvě namletý pepř hnědý cukr čerstvá bazalka k podávání. Postup: Ve větším hrnci na jedné lžíci másla orestujte společně najemno nakrájenou cibuli, na plátky nasekaný česnek a nasekaný rozmarýn. Až cibulka zesklovatí, přidejte rajčatovou pastu Mutti DOPPIO a jemně sekaná rajčata s bazalkou Mutti POLPA. Následně vlijte horký vývar a společně provařte 10 minut. Poté přilijte smetanu a polévku dosolte, opepřete a případně doslaďte hnědým cukrem. Nakonec dejte do polévky uvařit tortellini. Hotovou polévku servírujte s lístky čerstvé bazalky. Zdroj: Pinterest